Hvordan sette opp Overvåkningskamera over Internett

Network kameraer har blitt populært i det siste, noe som kan tilskrives deres lave kostnader, brukervennlighet og bekvemmelighet. I motsetning til tradisjonelle overvåkingskameraer, som ofte er knyttet til en enkelt skjerm, nettverkskameraer (noen ganger referert til som eksterne kameraer eller IP-kameraer) kan sees fra hvor som helst i verden hvor det er en Internett-tilkobling. De overfører sine bilder via en dedikert IP-adresse, som kan nås via en Internett-tilkoblet datamaskin. Selv om dette kan høres ut som en skremmende system, det er egentlig ganske enkelt å sette opp.

Bruksanvisning

Sette opp en nettverkskamera

1 Koble nettverks kameraet til datamaskinen ved hjelp av Ethernet-kabelen. Ethernet-porten på kameraet skal plasseres nær tilbake. Hvis du bruker en bærbar PC, vil porten mest sannsynlig bli funnet på siden av tastaturet. På en stasjonær tårnet, vil det være i ryggen. Ethernet-porter i hovedsak ser ut som store telefonen knekt, og hvis du har noen problemer med å finne dem, rett og slett ta kontakt med eiers manualer, der de skal være tydelig merket.

2 Slå på datamaskinen og kjør kameraets programvare, som skal komme på en plate med kameraet.

3 Avhengig av merke kamera du har, vil en meny dukker opp, blir bedt om å skrive inn kameraets IP-adresse.

4 Skriv inn kameraets IP-adresse, som du finner på kameraets emballasje, i sin brukerhåndboken, eller på en etikett på kameraet.

5 Klikk "Finish" på menyen, men igjen, dette kan være merket annerledes, avhengig av kameraprodusenten.

6 Plasser kameraet i det området du ønsker å fjernovervåke. Du trenger kanskje en lang Ethernet-kabel for dette, så kameraet må alltid være koblet til Internett via en datamaskin eller ruter. Du kan kjøpe en trådløs adapter, som kobles en sender til kameraet og en mottaker til datamaskinen, for å avhjelpe dette problemet.

7 Slå på kameraet. Du kan nå vise kameraets bilder fra hvor som helst i verden ved å skrive inn kameraets IP-adresse i adressefeltet en nettleser.

Hint

  • Nettverk og IP-kameraer ikke bare tilby deg muligheten til å vise kameraets bilder fra hvor som helst i verden, men noen kan også tillate deg å manøvrere kameraet rundt på en mekanisk hode og med zoome inn og ut. Hvis du ønsker å lagre kameraets bilder, kan du laste ned og installere noen video fange programvare, som vil tillate deg å ta opp bildene på datamaskinen og lagre dem som en filmfil.
  • Sørg for å passord låse kameraets IP-adresse, hvis det gir den funksjonen. Hvis ikke, kan noen tilfeldig person snuble over kameraets IP-adresse og har tilgang til sine bilder.