Slik fjerner en 4Runner Dash

Slik fjerner en 4Runner Dash


Dashbordet på Toyota 4Runner er bygget opp av flere bekledninger at du må fjerne for å få tilgang til visse komponenter i instrumentpanelet eller fjerne selve panelet. Platene er montert på med en rekke klemmer og skruer. Det nøyaktige antall paneler og deres metode for montering kan variere, særlig hvis din modell kommer før 2003 eller etter 2009.

Bruksanvisning

1 Koble bilens negative batterikabelen, løsne kabelen klemmemutteren med en fastnøkkel. Bruk en med en isolert håndtak for ekstra beskyttelse.

2 Skru ut festemidler i bunnen av kneet styrke med en skrutrekker. Koble kablene for panseret låsen og drivstoff døren og trekk ut styrke for å frigjøre sine klipp.

3 Senk rattstammen hele veien ned og lirke av kombiinstrumentet bezel med en trim pinne, løsrev klippene. Kople den elektriske kontakten til bryterne på panelet ferdig.

4 Åpne døren på nedre sentrum trim panel og fjerne varmeapparat / klimaanlegg kontrollene 'nedre festebolt med en skrutrekker eller Torx skiftenøkkel. Koble de elektriske kontaktene og fjern kontrollpanelet.

5 Fjern festene på nedre venstre side og galopp fra sentrum trim panel; de bør kreve en Torx eller unbrakonøkkel. Lirke rammen av sine klipp med trim pinne.

6 Skru av feste for hanskerommet døren stopp strut med skrutrekkeren. Klem hanskerommet på sidene for å fjerne det.

7 Lirk av døren sparkeplater hvor dørene møter gulvbordet. Fjern festene for hvert skudd panel på hver side av bilen og trekker hvert panel nøye for å fjerne det.