Slik fjerner du en 2000 Chevy Astro Dynamo

Dynamoen på 2000 Chevrolet Astro van ligger nær øvre dødpunkt av motoren. Det gir en strøm til batteriet for å holde den belastes. Hvis dynamoen svikter, vil batteriet bli tappet for strøm til slutt, og bilen vil ikke lenger kjøre. Før du bytter dynamo, kjøpe en spenning meter på nærmeste bildeler butikken. Sjekk dynamoen spenningen ved å feste måleren til de negative og positive batterikablene. For Astro, hvis du leser under 13 volt, trenger du kanskje en ny dynamo.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen ved hjelp av fastnøkkel og bøy det ut av veien. Hvis batterikabelen med metall, kan det føre til et sjokk eller gnist.

2 Fjern luftinntaksenheten ved å fjerne vingemutteren på toppen av luftinntaket. Dette vil tillate fjerning av hele sammenstillingen ved å trekke den opp over vingemutteren bolten.

3 Ta av tilbehøret belte koblet til dynamoen med en skiftenøkkel til å løsne spenningen. Når beltet er løs, skyv den av over dynamoen skivene.

4 Koble ledningene til generatoren ved å fjerne mutteren festet til baksiden. En ledning er koblet til den negative batterikabel og den andre er en del av ledningsnettet.

5 Fjern de to festebolter på hver side av generatoren ved hjelp av riktig størrelse skiftenøkkel. Fjern dynamoen ved å trekke opp. Træ de to festebolter tilbake i dynamo braketten. Du trenger dem for å erstatte den nye dynamoen.