Hva Ports Har BES bruke?

Hva Ports Har BES bruke?


Per 2011, Blackberry tilbyr BES for store organisasjoner som trenger et høyt nivå av IT-kontroll. BES, eller Blackberry Enterprise service, gir brukere med mange programmer og funksjoner, for eksempel smart telefon teknologi og sømløs migrering av brukere uten komplisert innspill fra sluttbrukeren. Å vite hva porter som skal brukes er en av de vanskeligste trinnene i BES oppsett. Bestem hva port å bruke basert på elementet og tilkoblingstype.

Java RMI over SSL

For innkommende datatilkoblinger fra og utgående datatilkoblinger til Blackberry Enterprise Server ved hjelp av Java RMI over SSL, bruk Standard portnummer 13843.

HTTP-tilkoblinger

Bruk standard portnummer 18180 for HTTP-tilkoblinger for innkommende datatilkoblinger fra og utgående datatilkoblinger til Blackberry Enterprise Server-komponenter.

HA Components

For HA komponenter for HA JNDI bruk standard Port. Nei 11100. Gjelder for innkommende datatilkoblinger fra og utgående datatilkoblinger til, Blackberry Enterprise Server-komponenter.

Java Components

Java komponenter som krever bruk av port nr 13873 for innkommende datatilkoblinger fra og utgående datatilkoblinger til Blackberry Enterprise Server.