Slik fjerner døra høyttalere på en 1996 Jeep Grand Cherokee

Oppgradering av bilens høyttalere er en fin måte å forbedre lydkvaliteten fra radioen eller lyd; og hvis du har oppgradert stereo selv, kan du trenger høyttalere som har en høyere wattklassifiseringen for å håndtere strømmen av ny stereo. Hvis du trenger å fjerne høyttalerne som er plassert i inngangsdørene til din Jeep Grand Cherokee, fjerne dørpanelet er den eneste måten å få tilgang til skruene som fester dem.

Bruksanvisning

1 Finn skruen i lommen på toppen av armlenet og fjerne det med en stjerneskrutrekker. Gå opp til området bak speilet og fjern skruen der også.

2 Finn skruen i trim panelet bak på innsiden dørhåndtaket og ta den med Phillips skrutrekker. Fjern panelet fra døren, nøye arbeider den av over håndtaket.

3 Lirk bunnen av dørpanelet løs fra døren ved hjelp av en trim pinne eller en bred, flat sparkel. Omgå panelet til det er løst hele veien rundt. Dra ut på bunnen av døren og løft den litt opp for å trekke den av sporet på toppen av døren.

4 Trekk panelet av døren ca 4 inches, deretter fjerne den elektriske kontakten fra baksiden av strøm vinduet og makt lock brytere ved å trykke på låsetappen i og trekke kontakten rett ut av bryteren. Ta av panelet resten av veien og sett det til side.

5 Finn de tre skruene rundt utsiden av høyttaleren og fjerne dem med en stjerneskrutrekker. Trekk høyttaleren ut av døren og koble høyttalerkabelen pluggen på baksiden av høyttaleren.

6 Gjenta trinn 1 til 5 for å fjerne høyttaleren på motsatt side av Jeep.