Slik fjerner Dents bruk av tørris

Slik fjerner Dents bruk av tørris


Fikse bulker på bilen din kan bli dyrt. Det er litt rart så mange sjåfører aldri komme til å løse sine dented biler. Men dent reparasjon trenger ikke å være dyrt, og du absolutt ikke trenger profesjonell hjelp til å gjøre det. Tørris kan hjelpe deg å fjerne små bulker fra bilen raskt og rimelig.

Bruksanvisning

1 Vurdere skaden. For best resultat, bruk tørris på grunne bulker som dekker en stor flate. Store bulker og de som finnes på kantene av bilen er ikke lett fast med tørris, fordi krumning av metall gjør det mindre formbare. Det kan også være vanskelig å fjerne bulker på eldre biler med tykkere metallplater.

2 Varme overflaten ved å la bilen ut i solen i noen timer eller med en hårføner. Panorere tørketrommelen frem og tilbake ved hjelp av middels varme omgivelser og oppbevares i minst 5 inches bort fra bilens overflate til enhver tid å holde malingen løsner. Fortsett panorering for opp til tre minutter.

3 Sett på et par isolerte beskyttelseshansker. På -109,3 F (-78,5 C), kan tørris fryse cellene i hånden og forårsake skader som ligner på brannsår.

4 Trykke et lite stykke tørris mot midten av bulk og flytte den over overflaten. Dette vil føre til at metallet avkjøles raskt. Som tørris presses mot den varme overflate, vil den ekstreme temperaturendringen gjøre metallet kontrakten, eliminerer bulk.

5 Trykke på en annen lite stykke tørris til bulk hvis merket gjenstår. Avhengig av omfanget av skaden, kan bulk på bilen din fortsatt være merkbar. Anvende flere runder av tørris, om nødvendig, for å fjerne eventuelle andre ujevnheter.

Hint

  • Eventuelle skader på selve malingen vil fortsatt være synlig etter tørris behandling.
  • Iført hansker ved håndtering av tørris er et absolutt must. Tørris er ekstremt kaldt og kan raskt føre til celleskader og frostskader.
  • Hold alle tørris utilgjengelig for barn.