Slik fjerner den Factory Radio fra en Saturn Vue

Slik fjerner den Factory Radio fra en Saturn Vue


En av de enklere oppgraderinger du kan gjøre til din Saturn Vue er å erstatte fabrikk radio med en etter-markedet stereo. For å installere en ny stereo, først må du fjerne den gamle. Mens det kan være fristende å ta Vue til en bilstereo spesialist, fjerne fabrikken stereo er en grei oppgave som nesten alle komfortable med en skrutrekker kan utrette.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Vue. Koble den svarte negative batterikabelen ved hjelp av tang til å løsne festemutteren som holder kabelen til batteripolene. Skyv kabelen utenfor terminalen og sette den ut av veien.

2 Bruk en flat skrutrekker til å lirke opp og fjerne trim panel på toppen av midtkonsollen, like over AC ventilene. Fjern de to Phillips skruene under panelet.

3 Lirk opp og fjern trim panel rundt radioen. AC ventilene vil gå av med panelet. Lirk opp og fjern trim panelet rundt girspaken og klima kontroller.

4 Bruk en pipenøkkel til å fjerne de fire boltene som holder fabrikken stereo på plass. Skyv stereo fremover langt nok til å koble kablene fra bak det. Koble antennekabelen. Trykk inn utløseren på ledningsnettet å koble selen. Skyv stereo helt ut av dashbordet.