Slik fjerner Dash på en 2007 Chevy Avalanche

Slik fjerner Dash på en 2007 Chevy Avalanche


Chevrolet Avalanche drivere kan ofte finner det nødvendig å få tilgang til brytere, ledninger eller sikringer i kabinen, som noen ganger krever først fjerne front dash. Fjerningen tar ca 45 minutter eller mindre å fullføre. Det er nyttig å ha noen til å hjelpe fjerne dashbordet, men det er ikke nødvendig.

Bruksanvisning

1 Åpne hetten og fjerne den negative kabelklemmen fra batteriet ved å løsne mutteren på toppen av klemmen med en tang. Sett klemmen til side og ikke la det berøre den positive terminalen.

2 Finn sentralen dekselet på førersiden dash. Åpne panelet og fjerne sikringen avtrekker inne. Finn airbag sikringen på diagrammet på baksiden av sikringsdekselet. Fjern denne sikringen med sikrings avtrekker. Vent omtrent en halv time for kollisjonsputene å bli deaktivert.

3 Vri og trekke ut alle ventilene på dashbordet.

4 Finn to skruer under utløserspaken hette og fjerne dem med en skrutrekker.

5 Åpne hanskerommet og klem panelene å ta av luken hanskerommet. Finn og fjern tre bolter inne i boksen med en pipenøkkel. Fjern hanskerommet ved å trekke den mot deg. Sett hanskerom og bolter til side.

6 Finn instrumentpanelet over rattstammen. Fjern boltene på panelet med en pipenøkkel og sett dem til side. Trekk panelet ut og løsne selen ved å trekke den.

7 Fjern boltene under rattstammen med en skiftenøkkel.

8 Fjern boltene som holder airbagen på plass under hanskerommet plassering. Har så veldig nøye, slik at den ikke distribuere. Sakte fjerne airbagen og koble ledningene.

9 Fjern boltene som holder CD-spilleren, og dra den mot deg. Løsne ledningene bak det. Trekk av air condition og oppvarming kontroller.

10 Undersøk dash for eventuelle gjenværende boltene og fjern dem med en pipenøkkel.

11 Trekk opp på fører dash som noen andre trekker opp på passasjerdashbordet. Ta eventuelle gjenværende ledninger. Trekk dash ut førersiden dør.