Slik fjerner Dash av en 2005 Grand Caravan

Fjerne 2005 Grand Caravan dashbord krever bruk av en pipenøkkel, en stjerneskrutrekker og en flat skrutrekker. Selv om det kan virke skremmende i starten, fjerne Grand Caravan dashbord er en grei prosess. For å fjerne den, trenger du bare å fjerne visse skruer og koble noen elektriske kontakter og deretter trekke av dashbordet selv. Hele prosedyren bør ta bare 45 minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne Grand Caravan hette og bruke pipenøkkel for å koble fra og isolere batteriet negative kabelen.

2 Fjern gulvkonsollen ved å avinstallere de tre skruene som fester den med en stjerneskrutrekker og skyve det ut av bilen. Fjern de tre skruene som fester dør førersiden fortsatt trim dekselet og skyv det ut også. Ta av passasjerdøren terskel trim dekselet ved å avinstallere de tre skruene som holder den og skyve den ut.

3 Fjern mannskapene holder rattstammen dekker på plass med en stjerneskrutrekker. Trekk dyna ut av rattstammen. Sett rattet seg til bunnposisjonen. På dette punktet kan du få tilgang til bremse slå elektriske kontakten. Koble den ved å klemme plasthaken og trekke den.

4 Koble rattstammen ledningskontakter. Det er tre kontakter rundt om i kolonnen som må kobles fra. Fjern skiftet kabelen fra under rattstammen og flytte den til den ene siden.

5 Ta av øvre styreaksel bolt med en pipenøkkel og trekk akselen ut av kjøretøyet. Fjern de fire rattstammen montering nøtter, og du kan endelig ta ut rattstammen forsamlingen seg fra Grand Caravan.

6 Fjern de to boltene fra førersiden pedal støtte med en pipenøkkel. Fjern de åtte skruene fra defroster grille og trekk gitteret ut av Grand Caravan. Fjern de fem øverste gjerdet bolter over instrumentpanelet med en pipenøkkel. På dette punktet kan du koble HVAC-enheten og radioen. Bare trekke pluggene for å koble dem.

7 Løsne skruene under instrumentpanelet og fjern bolten fra venstre dash søyle under instrumentpanelet. Koble ABS modulen elektriske kontakten plassert under hodelykten bryteren.

8 Fjern de fire boltene fra instrumentpanelet og trekk den ut av Grand Caravan. Fjern passasjersiden endestykke og koble antennekabelen under hanskerommet.

9 Fjern bolten og fire mutterne som fester den nederste delen av høyre side dashbordet med en pipenøkkel. Fjern høyre sidestøtte pærer og fjerne hele oversikten fra kjøretøyet. Du må kanskje en annen person til å hjelpe deg å fjerne det som det er ganske tung.