Slik fjerner Cat urin fra Vinyl bil interiør

Slik fjerner Cat urin fra Vinyl bil interiør


Enten en ulykke som skjedde da du tok katten til veterinæren, eller du igjen en bil vinduet åpent og hadde en uventet besøkende, kan du finne vinyl interiøret i bilen din har blitt farget av katteurin. Cat urin kan forårsake stygg lukt, spesielt i små rom. Heldigvis er det det kan være forholdsvis lett å fjerne med noen standard husholdningsprodukter.

Bruksanvisning

1 Sett kaldt vann i en bøtte. Med en ren klut eller svamp, DAB hele området på bilsetet. Ved hjelp av en våt-tørr vakuum gå over flatene, i seteputene og på gulvmatter.

2 Bland sitronsaft og vann i bøtte og bruke det som et rengjøringsmiddel hvis det kalde vannet løsningen ikke fungerte. Bland ca 1 kopp sitronsaft til 2 kopper vann. Dypp kluten i løsningen og skrubbe setene igjen. La tørke.

3 Bland eddik og lunkent vann i en bøtte. Bruke fille, skrubbe vinyl sete. Ikke la løsningen vanndam, men bruke noen "albue fett" og gni det inn i setet. La sitte til den er tørr.

4 Dryss natron over urin-gjennomvåt området. Dette bør bidra til å trekke ut eventuelle gjenværende fuktighet fra urin eller de to foregående metoder. La sitte i omtrent en time.

5 Støvsug opp de resterende natron fra bilsetet.

6 Bland 1/4 kopp klor blekemiddel med 3 kopper vann. Hvis fortsatt eksisterer lukten etter at du har prøvd tidligere metoder, vattpinne setene med klorløsning. Dette kan påvirke fargen på setene, så sørg for å kutte blekemiddel med rikelig med vann. Omfatte alle deler av setet med blekemiddel blandingen. La det tørke i minst to timer med bilvinduene åpne.

Hint

  • Det er en god idé å holde bilvinduene åpne mens rengjøring av bilseter. Dette vil tillate luft å strømme gjennom bilen og kan bidra til å bevege katteurin lukt ut av bilen. Det vil også bidra til setet tørke i mellom rensemetoder.
  • Hold barn borte fra bilen mens du rengjør det, spesielt når du bruker blekemiddel.