Slik fjerner baksetet på en Toyota Echo

Slik fjerner baksetet på en Toyota Echo


Hvis baksetet i Toyota Echo har blitt skadet eller slitt over tid, er det noe du kan gjøre med det. Setet kan lett fjernes, noe som gjør at du kan erstatte den med en ny eller brukt sete og gjenopprette det fint interiør utseende. Hvis du ikke kan finne en erstatning sete, kan du avtale en møbeltrekk butikk og har setet gjenvunnet. Sjekk med en Toyota-forhandler for en ny sete eller en restverdi verksted for en brukt sete å installere på din Echo.

Bruksanvisning

1 Løft opp den nederste kanten av sittepute med hendene. Det vil trekke opp noen inches og kan dukke løs når du trekker opp.

2 Trekk seteputen fremover til den bakre kant av setet tømmer tilbake setet. Skyv setebeltene ned gjennom hullene i setet og legg dem på gulvet under setet.

3 Løft bakkant av setet og trekk det mot deg og skyv seteputen ut av bilen. Hvis bilen din er en todørs, må du kanskje å kaste forsetet frem til å få setet ut.

4 Finn de tre festeboltene langs nedre kant av seteryggen. Fjern boltene med en socket og skralle og sette boltene på et trygt sted slik at du kan bruke dem senere.

5 Trekk seteryggen ut fra bunnen og slipper den fra bilen. Fjern seteryggen fra bilen gjennom døren akkurat som du gjorde med setet bunnen.

Hint

  • Finne en brukt sete kan være en utfordring på grunn av ett år kjøring av Toyota Echo men forhandlere bør fortsatt være i stand til kilden setet for deg hvis nødvendig.