Slik feilsøker Zune 80 GB

Slik feilsøker Zune 80 GB


Zune er en Microsoft personlig MP3-lyd og video-enhet som lar deg laste ned favorittmusikken og videoer å bære med deg på farten. Som med alle bærbare medieenheter, kan det oppstå sporadiske problemer. Feilsøking problemer med Zune kan være forvirrende, spesielt hvis du ikke finner bruksanvisningen. Hvis du opplever glitches med Zune, er det et par ting du kan gjøre for å få enheten arbeider jevnt igjen.

Bruksanvisning

1 Lade batteriet. Koble til Universal Serial Bus (USB) porten på datamaskinen eller en strømadapter hvis du opplever problemer med Zune å slå på eller holde slått på. Hvis den lader for sakte når den er plugget inn i USB-porten, koble til en annen USB-port.

2 Start Zune ved å holde på play-knappen til skjermen blir svart. Start Zune på nytt ved å trykke på play-knappen og holder til skjermen slår seg på igjen.

3 Lås opp din Zune ved å bevege låsen i "ulåst" stilling. Hvis din Zune fortsatt har en svart skjerm eller ikke svarer, trykk på play-knappen og hold den inne i fem sekunder. Du må kanskje skifte låsen frem og tilbake et par ganger for å be din Zune til å anerkjenne at enheten er låst opp.

4 Sjekk den tilgjengelige lagringsplassen på din Zune. Velg innstillinger fra menyen og klikk på "Om" etterfulgt av "Storage". Det kan oppstå problemer med å laste opp nye mediefiler til Zune hvis du har nådd lagringskapasiteten.

5 Slett filer du ikke lenger bruker, for å frigjøre lagringsplass når du ønsker å laste opp nye mediefiler. Plugg din Zune til datamaskinen der du lagrer dine mediefiler. Åpne Zune-programvaren, hake elementene du ønsker å slette og slette dem. Synkroniser Zune etter at filene har blitt slettet, og de vil bli fjernet fra enheten.

6 Oppdater Zune-programvaren. Når Zune ikke fungerer som den skal, kan det hende du må oppdatere til den nyeste tilgjengelige programvareversjon. Plugg din Zune i USB-porten på datamaskinen. Hvis en ny oppdatering for programvaren er tilgjengelig, laste den ned og synkronisere Zune når du er ferdig. Hvis Zune-programvaren ikke automatisk se etter oppdateringer, sjekk manuelt ved å gå til Zune hjemmeside (se lenke i Resources nedenfor) og laste ned og installere den nyeste oppdateringen.