Slik feilsøker en Venturer DVD-spiller PVS1262

Bærbare DVD-spillere er en enkel og praktisk måte å nyte DVD-samlingen mens du er på farten. Bruk Venturer PVS1262 batteristrøm på en biltur eller lang flytur, eller koble den til en strømadapter på et sted som ikke har en DVD-spiller. Hvis du tilfeldigvis opplever noen grunnleggende feil med den bærbare DVD-spilleren, er det alltid bedre å prøve og løse disse problemene på egen hånd heller enn å risikere å kaste bort penger på å erstatte DVD-spilleren eller å ha den på service.

Bruksanvisning

1 Plugg i DVD-spillerens strømadapter. Den PVS1262 har et oppladbart batteri, så hvis DVD-spilleren vil ikke slås på er det mulig at batteriet har rett og slett gått død. Hvis DVD-krefter på etter å plugge strømadapteren inn, må du enten bytte eller lade batteriet.

2 Sett flere DVD-plater og forsøke å spille dem. Når som helst en DVD-spiller vil ikke spille en disk, er det første skrittet til å prøve mange forskjellige DVDer for å finne ut om problemet er med en disk spesifikt eller med DVD-spilleren generelt. Hvis alle disker, men en spiller i DVD-spilleren, disken som ikke vil spille kan være skitten eller skadet. Hvis ingen vil spille, vil du sannsynligvis må ha DVD-spilleren til service.

3 Drive DVD-spilleren av og på igjen. Dette er et nyttig feilsøkingstrinn hvis DVD-spilleren låser eller hvis det opplever noe bilde eller lyd forvrengning.