Hvordan skrive en unnskyldning Tekstmelding

Hvordan skrive en unnskyldning Tekstmelding


Art of unnskyldning har utvidet med alle de nye medier som er tilgjengelige for den gjennomsnittlige person. Det som en gang måtte gjøres gjennom ansikt-til-ansikt forklaring eller brev kan nå gjøres via tekstmeldinger. Når du har noe ganske små for å be om unnskyldning for, som blir sent til en lunsjavtale eller for å måtte avbryte en avtale, kan texting være nyttig rett og slett fordi det blir budskapet umiddelbart. Men som med noen unnskyldning, bør man alltid følge grunnleggende etikette, og avhengig av vekten av overtredelsen, følge den opp med en personlig unnskyldning også.

Bruksanvisning

1 Vær oppriktig og erkjenne på hvilken måte du skade eller ulempe for mottakeren. Nå er ikke tiden for unnskyldninger eller grunner.

2 Express oppfølging. Hvis du kommer til å komme for sent til noe, viser hvilken tid du kommer til å komme. Hvis du må avbestille noe, foreslår en tid for ny planlegging eller indikerer at du vil være å kontakte mottakeren så snart som mulig. Hvis du har såret noens følelser, lover at du vil være mer forsiktig eller gjennomtenkt i fremtiden.

3 Være så kort likevel konsis som mulig. En tekstmelding er ikke stedet for en lang samtale, men en anerkjennelse av en feil gjort. Hvis det er nødvendig, oppgi din vilje til å diskutere ting i person på et senere tidspunkt.

Hint

  • Husk at en unnskyldning via tekstmelding kan virke uekte avhengig av brudd og kan ikke hjelpe situasjonen. Bruk sunn fornuft når det kommer til en unnskyldning som krever en ansikt-til-ansikt-møte eller en nøye gjennomtenkt brev i stedet for en kort tekstmelding.