Slik feilsøker en Stiletto 2

Den Stiletto 2 er en bærbar satellitt-mottaker som gjør det mulig for brukeren å stille inn til radio programmering, og også for å lagre programmering til en harddisk eller minnekortet for senere avspilling. Det er hjem og auto kits tilgjengelig, men mottakeren kan brukes som en frittstående lytter enhet. Brukervennligheten og enkelt grensesnitt gjør Stiletto 2 svært brukervennlig, selv for feilsøking. Eventuelle mottak, strøm eller tilkoblingsproblemer kan avhjelpes på egen hånd ved å følge noen få trinn.

Bruksanvisning

Slik feilsøker en Stiletto 2

1 Sjekk batteriet for å sikre at det er fullt ladet og riktig festet dersom Stiletto 2 ikke vil slå seg på. Kontroller at radioen er trygt plassert i hjemmet dock og dock er plugget inn i veggen. Hvis radioen blir brukt i et kjøretøy, må du kontrollere om bilen dock er plugget i kontakten, eller om det er fastkoblet, at dokken er stabil. Bytt ut batteriet med en annen for å kontrollere om batteriet er problemet.

2 Sjekk antennetilkoblingen på baksiden av dokkingstasjonen for å kontrollere at det er sikkert festet. Verifisere at det ikke er noen elementer blokkerer antenne og det er et klart område for signalet for å komme til antennen. Hvis du bruker hjemmedokking, flytt antennen. Hvis du bruker Stiletto 2 i et kjøretøy, kan du prøve parkering i et annet område og kjører bort fra store bygninger som kan blokkere signalet.

3 Sett Stiletto 2 i "Satellite radio" -modus, og deretter tilbake til "Internet Radio" modus for å starte Wi-Fi-oppsett modus. Velg riktig trådløs tilkobling og hvis Stiletto 2 er passordbeskyttet, skriver du inn passordet. Hvis du ser en "Hidden Network" tilkobling tilgjengelig kan det være forbindelsen som du ser. De fleste forhåndsbetalte Wi-Fi-tilgangs kontoer er ikke kompatible med Stiletto 2 service, så sjekk om den er forhåndsbetalt.

4 Koble Stiletto 2 til en datamaskin for å oppdatere programvaren hvis det er en konstant meldingen "Feil" blitt vist på skjermen. Programvaren kan ha blitt skadet eller være utdatert. Access "Mitt Sirius" studio for å laste ned ny programvare og laste det opp til Stiletto 2 eller bruke den nødvendige CD for å laste ned programvaren.

5 Lås opp Stiletto 2 hvis de ringer ikke reagerer ved å bruke "Power / Unlock 'bryteren. Hvis det ikke fungerer, skyv og hold bryteren i fem sekunder til enheten slås ned. Ta ut batteriet i 10 sekunder og sett batteriet. Strøm tilbake på enheten og sjekk de ringer for å sikre brukervennlighet.