Slik feilsøker en Sony DVD-spiller

Sony DVD-spillere er blant de mest populære modellene på markedet. Som enhver elektronisk komponent, kan en Sony DVD-spiller til slutt utvikle problemer eller vise den fryktede Disc Feilmelding. Før du kjører til nærmeste verksted, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene for å fikse din Sony DVD-spilleren slik at du kan komme tilbake til å se på film.

Bruksanvisning

1 Prøv å spille forskjellige DVDer for å se om platen, ikke Sony DVD-spiller, er kilden til problemet.

2 Rengjør platen ved å plassere noen dråper rensevæske på et stykke linsepapir, og deretter forsiktig gni DVD overflaten i en sirkulær bevegelse.

3 Kontroller at hjemmekinoforsterkeren er satt for DVD-avspilling. Du vil få noe bilde eller lyd fra Sony DVD-spiller dersom systemet er satt til videospilleren eller en CD-spiller, for eksempel. Utvalget kan endre bare ved børsting mot en knapp på en fjernkontroll.

4 Sjekk inngangsinnstillingen på TV. I de fleste tilfeller vil en TV benytte inngang 1 for en DVD-spiller eller hjemmekinoforsterkeren koblet til DVD-spilleren. Hvis barna endre innstillingen til inngang 2, slik at de kan spille videospill, for eksempel, må du trykke på Input-knappen på fjernkontrollen for å endre innstillingen tilbake for hjemmekino.

5 Koble fra Sony DVD-spilleren fra strømkilden i minst 10 minutter. Dette vil føre til at komponenten for å tilbakestille, ofte løse mange problemer ved avspilling. Sjekk også og erstatte batteriene i fjernkontrollen.

6 Rengjør laserlinsen i Sony DVD spilleren med en rengjøring produkt formet som en DVD med en liten børste under. Rengjøringssyklusen tar ca 5 minutter og løser de fleste Disc Error message problemer.