Slik feilsøker en Philips DVD-spiller

Slik feilsøker en Philips DVD-spiller


Alle DVD-spillere kjøre på de samme grunnleggende komponentene. Den optiske stasjonen leser og dekrypterer data skrevet i DVD-format. Da at informasjonsoverføringer til en mottaker for eksempel en TV eller datamaskin. Selvfølgelig er det mye mer komplisert enn det, men feil i DVD-spillere er forutsigbar. Med det i tankene, kan du bruke noen skritt for å feilsøke problemer med Phillips spiller og forhåpentligvis unngå behovet for en ny.

Bruksanvisning

1 Trekk ut enheten fra stikkontakten. Vent 30 sekunder og sett den tilbake i stikkontakten. Trykk på "On" -knappen på spilleren. Hvis spilleren ikke kommer på, koble den igjen og prøve en annen stikkontakt. Hvis enheten fungerer, er det et problem med uttaket. Hvis ikke, kan problemet være ledningen eller motor på spilleren.

2 Sjekk manualen som fulgte med TVen å avgjøre riktig kanal for video feed. Sett deg TV til denne kanalen. Sett inn en plate i spilleren. Hvis du har en plate i, men ikke noe bilde på TV, kan du bruke fjernkontrollen til å skifte kanal på TV til du ser filmen spilles.

3 Koble kablene fra DVD-spilleren til TVen. Fest kablene og satte inn en plate i spilleren. Hvis du ser filmen, en kabel kobler var løs.

4 Koble kablene fra baksiden av DVD-spilleren og deretter installere dem. Hvis du ser på videoskjermen på datamaskinen, kablene til spilleren var løs.

5 Fjern batteriene fra baksiden av fjernkontrollen. Sett nye batterier i fjernkontrollen. Pass på at ingenting blokkerer sensoren på forsiden av DVD-spilleren. Dette vil hindre fjern fungerer som det skal.

6 Ta platen ut av spilleren og sette inn en annen. Hvis den andre platen spilles, er problemet med platen.

7 Trekk ut enheten fra stikkontakten. Kjør en liten flat skrutrekker rundt kanten av døren for å se det er noe som får den til å holde seg. Om nødvendig, bruk sjåføren å forsiktig lirke opp døren. Rengjør døren godt med en klut og alkohol. Sett enheten tilbake i stikkontakten. Hvis døren åpnes og lukkes normalt, var noe bare får den til å holde seg. Hvis ikke, kan motoren være feil.

8 Tørk av DVD-platen med en myk, lofri klut. Sett inn disken og se om spilleren leser den. Sett den samme platen i en annen spiller. Hvis platen spiller, legg den tilbake i enheten med problemer. Trykk på menytasten på spilleren og se etter spor som indikerer et problem, region kode eller passord. Hvis du ser ingenting, men spilleren vil ikke lese disk, har den optiske stasjonen eller motor sannsynlig mislyktes.