Dårlige ting om Bluetooth

Dårlige ting om Bluetooth


Bluetooth er en trådløs mobiltelefon teknologi som tillater datautveksling via radiofrekvens. Teleselskaper tilbyr Bluetooth øreplugg tilbehør, og bilen produserer nå lage biler med Bluetooth-funksjoner som gjør at samtaler for å bli holdt gjennom bilradiohøyttalere.

Alle mobiltelefoner har en mulighet til å deaktivere den trådløse Bluetooth-alternativ. Selv om det virker praktisk og trygt å bruke en Bluetooth, er det noen dårlige ting forbrukere trenger å huske på når du bruker dem.

Bluetooth og stråling

Ifølge CNN, mobiltelefoner og Bluetooth-enheter avgir stråling, men internasjonale studier har ikke klart å vise en definitiv kobling mellom mobiltelefoner bruk og kreft. Bluetooth avgir minst 100 ganger mindre stråling enn når en mobiltelefon holdes mot hodet. Begrense gang du bruker en Bluetooth-enhet og bytte sider av og til er de beste måtene å redusere eventuell risiko.

bluebugging

Bluebugging gjør at hackere få tilgang til kommandosystem av en telefon. Ukjent for eieren av mobiltelefonen, hackere som får tilgang til en persons Bluetooth kan lytte til telefonsamtaler, bruke Internett, sende e-post fra kontoer og foreta telefonsamtaler. Hackere må være under 10 meter rekkevidde av telefonen.

Bluejacking

Bluejacking er et spill for hackere, der de får inn mobiltelefoner og sender merkelige eller flørtende meldinger til andre Bluetooth-brukere under 10 meter rekkevidde. Hackere vente å se hva slags reaksjoner de provoserer fra de som mottar meldingene, enten gjennom telefonmeldinger eller ansiktene til personer som mottar meldingene.

Bluesnarfin

Bluesnarfing gjør at hackere kan få tilgang til data som er lagret i mobiltelefoner. Data er minnet i telefonen: software og programmer, telefonbok informasjon, bilder, kalenderinformasjon, e-post, tekstmeldinger og alt annet lagres og oppbevares. Denne metoden er lik bluebugging i at eieren av telefonen ikke er varslet. Denne formen for hacking er mer utbredt med eldre Bluetooth-aktiverte mobiltelefoner. Hackere bruker spesialutstyr og må være under 10 meter rekkevidde.

The Car Whisperer

The Car Whisperer er en programvare som lar hackere å komme inn i bilen system Bluetooth kits. Hackere kan koble til og kommunisere med biler å sende lyd til høyttalerne på tilfeldige biler. Hacker må være innen 10 meter fra bilen.