Slik feilsøker en Panasonic digitalkamera

Panasonic gjør en linje av digitale kameraer med en rekke funksjoner rettet mot forbrukermarkedet. Selv om spesifikasjonene variere fra modell til modell, slik som pikslers oppløsning, zoom evne og eksponeringsinnstillinger, feilsøkingstrinnene er det samme når noe går galt, og kameraet slutter å ta bilder. Ved å arbeide gjennom problemet systematisk, kan fotografen unngå en tur til verksted og komme tilbake til å ta digitale bilder.

Bruksanvisning

1 Slå kameraet av og på, sjekk deretter operasjon.

2 Skift ut batteriene med et fulladet sett. De fleste Panasonic kameraer operere med to AA-batterier. Svake batterier kan føre til at mikrobrikke i kameraet til å produsere merkelige målinger. Dying batterier kan heller ikke ha nok strøm til å åpne linsedekselet og utvide zoom på det digitale kameraet.

3 Sjekk innstillingene på kameraet for å være sikker på at den er satt for å ta bilder i stedet for å laste ned bilder. Justeringen bryteren er på høyre kant av kameraet ser fra baksiden.

4 Åpne sporet på undersiden av kameraet med minnekortet ved å skyve dekselet i pilens retning. Trykk lett på minnekortet, og slipp. Det vil dukke opp for enkel ekstraksjon.

5 Sett inn minnekortet i samme retning, trykk forsiktig til det låses på plass.

6 Slå på kameraet og sjekk LCD-skjermen mens du trykker på utløser bunn på toppen av kameraet. Hvis skjermen viser meldingen "Minne fullt", avlaste noen eller alle bildene på minnekortet til en datamaskin, eller manuelt slette noen av bildene. Slette enkeltbilder ved å trykke på knappen merket med en søppelbøtte-ikonet på baksiden av kameraet.

7 Kontroller og juster auto-off-innstillingen på kameraet hvis Panasonic gjentatte ganger slår seg av under bruk. Kameraet er utviklet for å drive ned etter en periode med inaktivitet. Trykk på "Meny" -tasten og bruker opp- og ned-knappene på kameraet for å bla til auto-off-innstillingen.

8 Formater minnekortet som en siste utvei. Trykk på "Meny", og deretter bruke pil ned for å nå de omformatering alternativer.

Hint

  • Ekstreme temperaturer, spesielt kaldt vær, kan påvirke kamera og batteriytelse.
  • Hold kameraet i en polstret oppbevaringsboks når den ikke er i bruk.
  • Reformatering av minnekort vil helt slette alle bildene på kortet.