Slik feilsøker en MP4 Digital Player

MP3 og MP4-spillere har blitt populært i det siste tiåret, og teknologien av disse maskinene noen ganger beveger seg raskere enn forståelsen av brukerne. Problemer kan komme opp som er lett rettes med noen grunnleggende feilsøking kunnskap.

Bruksanvisning

1 Slik legger du en MP4-fil på spilleren, må du ha en måte å koble spilleren enten trådløst eller med en ledning til datamaskinen der filen ligger. Etter de to er koblet til, høyreklikker du på filen og velg "Kopier". Deretter høyreklikker du på mappen for MP4-spilleren og velg "Lim inn." Du kan også dra filene inn i spilleren ikonet. Bruk "Sync" program i et program som iTunes eller Windows Media Player for å flytte filen til MP4 spiller.

2 Hvis lyd- eller videokvaliteten er mindre enn fantastisk, kan problemet ikke være spilleren. Sjekk MP4-filen ved å spille den på datamaskinen. Hvis kvaliteten er fortsatt dårlig, kan filen være ødelagt eller kan ha lastet ned feil. Hvis du bruker hodetelefoner, kan du prøve å lytte uten hodetelefoner for å se om lyden blir bedre, for å se om hodetelefonene er problemet.

3 Hvis datamaskinen ikke gjenkjenner MP4 spiller, sjekk for å se om det er noen oppdateringer til datamaskinen. Hvis du kjører Windows XP, sjekk Microsofts nettsted for å oppdatere til XP Service Pack 2.

4 Hvis batteriet ikke er varig lenge nok, justere innstillingene på MP4-spiller for å øke batterilevetiden. Sett skjermen skrur seg av når den ikke er i bruk, kan du prøve å spole fremover og bakover sjeldnere, og bruke lavere revne hodetelefoner.

5 Hvis det er problemer med å laste ned filer, må du kontrollere at datamaskinen og spilleren er riktig tilkoblet i begge ender. Sjekk også minnet på spilleren for å kontrollere at det ikke er full.

Hint

  • Du kan sette dine egne videoer på MP4-spillere, men de må konverteres først.
  • Ikke kjøp billige MP4-spillere. Selv om de vanligvis arbeider i starten, de har ofte problemer, og det er lite teknisk støtte.