Slik feilsøker en Denon DVD-3910

Denon DVD-3910 er en high-end DVD-spiller som også kan spinne Super Audio CD-plater. Komponenten har mottatt nesten universelle rangeringer av fortreffelighet fra lyd-video publikasjoner evaluere bilde og lydkvalitet. Hvis du opplever problemer med DVD-3910, kan en rekke feilsøkingstrinn anbefalt av Denon hjelpe deg med å gjenopprette komponenten til normal drift. Rengjøring av laserlinsen med et rensesett kan umiddelbart løse problemer ved avspilling, som nesten alle DVD-spillere akkumulere støv på laserlinsen som kan redusere bildekvaliteten.

Bruksanvisning

1 Slå på strømbryteren av og på. LED-displayet lyser på forsiden av enheten for å vise den får strøm.

2 Skyv inn støpslene på baksiden av enheten for å sikre faste tilkoblinger og kontroller den andre enden av kablene for å kontrollere at de er koblet til TV-en eller AV-mottaker.

3 Sett TV- og AV-mottaker innganger til navnene på kontaktene som kobler utstyret til Denon DVD-spilleren. For eksempel, trykk og slipp "Video" -knappen på TV-fjernkontrollen til Denon signal vises. Hvis TV-en eller mottakeren er endret til en annen videoinnstilling, vil ingen bilde fra Denon vises på skjermen.

4 Trykk og slipp "Velg" og "Format" knappene i øvre venstre side av Denon fjernkontrollen for å sikre at DVD-spilleren er satt til riktig tilkobling og format. For eksempel, hvis spilleren er satt til HDMI-tilkobling, men spilleren er faktisk koblet til en TV med en DVI eller komponent videotilkobling, vil det ikke være noen video eller lyd.

5 Trykk på "Open / Close" knappen for å løse ut skuffen for å sette inn rengjøringsverk- plate. Trykk på knappen igjen for å trekke skuffen. Trykk "Play" for å starte platen rengjøringssekvensen når platen laster og vises på TV-skjermen. Denne fremgangsmåten tar typisk mindre enn ett minutt.

6 Løs ut rengjøring platen og setter inn en DVD til test avspilling.

7 Gjenopprett Denon til fabrikkinnstillingene hvis alt annet svikter. For å utføre en hard reset av enheten, trykk på "Stop" knappen på frontpanelet, og trykk og hold "Skip" og "Play" knappene. Trykk på "Open / Close" knappen mens du holder "Skip" og "Play" knappene i minst tre sekunder. Denon DVD-3910 vil komme tilbake til de opprinnelige innstillingene slik at du kan teste DVD-avspilling.