Slik feilsøker en 2003 Honda XR 80

Slik feilsøker en 2003 Honda XR 80


Når akutt feilsøking på 2003 Honda XR80, sjekk det åpenbare først. Den XR80 ikke har et batteri, en vanlig kilde til startproblemer, men det har flere åpenbare ting som en tenningsnøkkelen og drepe bryteren. Disse bør sjekkes først. Så, hvis ingen flaks, husker motorens forbrenningskammer må få gass og en gnist. Uten både ingenting skjer. På den annen side, med både noe praktisk talt må skje. Gass og en gnist er en eksplosiv kombinasjon.

Bruksanvisning

1 Slå på tenningen.

2 Sett kill switch i av-stilling.

3 Sjekk gasstanken drivstoff nivå og sette drivstoffventilen i "On" eller "Reserve" posisjon, avhengig av hva som er hensiktsmessig.

4 Trykk ned på tennplugghette for å sørge for at det er på vel.

5 Skyv pluggkabelen inn i plugghette for å sørge for at det er full kontakt inne. Den pluggledningen og hetten ser ut som ett stykke. De er ikke. Ledningen kan trekke ut litt og koble elektrisk, men fortsatt være i hatten.

6 Flytt choken til riktig posisjon. Opp for en kald motor, ned til en varm motor.

7 Se for gassen i forbrenningskammeret. Etter å ha prøvd å starte sykkelen, ta ut tennpluggen (2003 XR80 har en tennpluggnøkkel i sin verktøykasse). Er pluggen våt med bensin? Hvis ikke, er det ditt problem. Trace ned tette. Vri drivstoffventilen til off. Koble drivstoffslangen fra forgasseren. Med en kopp klar til å fange drivstoff, slår ventilen "On". Hvis drivstoffet ikke kommer ut, slår ventilen til "Reserve". Hvis brenselet er fremdeles ikke flyter, er det ikke komme forbi ventilen. Det vil måtte bli fjernet og unclogged. Hvis drivstoff gjorde flyt, er forgasseren mottar drivstoff så tette må være i forgasseren. Ta ut og rengjør den.

8 Se etter en gnist i forbrenningskammeret. Fjern tennpluggen, hvis det ikke allerede er fjernet. Deretter kobler du den til sin cap og hold den mot motoren for å jorde den. Drei motoren med kick starteren. Er pluggen produsere en gnist? Hvis ikke, er dette problemet, prøv en annen plugg. Hvis dette ikke fungerer er det sannsynligvis best å ha din Honda-forhandler diagnostisere problemet. Den XR80 har Capacitor Discharge Ignition (CDI). Det er ingen bevegelige deler og ikke noe å justere. Vanligvis elektriske komponenter kan ikke returneres. Hvis du erstatter en av tenningssystemkomponenter, og det er ikke problemet kan du ikke være i stand til å returnere den.