Slik feilsøker en 2003 Honda Civic bremsesystem

Slik feilsøker en 2003 Honda Civic bremsesystem


Bremsesystemet i 2003 Honda Civic er en av de viktigste delene av kjøretøyet. Av åpenbare sikkerhetsgrunner bør du alltid sørge for at bremsene virker som de skal, slik at du kan stoppe bilen når det er nødvendig. Hvis du opplever problemer med Honda Civics bremser, er det en rekke ting du kan gjøre for å feilsøke bremsesystemet i bilen din.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på bilen din. Finn bremsevæskebeholderen - dette er en plastboks merket som sådan. Kontroller at reservoaret er fylt til riktig nivå merket på reservoaret. Legg DOT3 bremsevæske til streken på tanken om den er lav.

2 Sjekk bilens sikringsskapet for den gamle sikringen hvis blokkeringsfrie bremser (ABS) varsellampe i dashbordet er på; de sikringsskap for 2003 Honda Civic er plassert under rattet og under panseret på venstre side. Sørg for at datamaskinens elektriske kontakter er godt festet hvis det ikke er blåst sikring; disse er plassert under dashbordet. Det kan være lurt å ta bilen til en profesjonell hvis du ikke er komfortabel å jobbe med datatilkoblinger.

3 Løft fronten av bilen med en jekk og støtte den på bukker. Fjern lug nuts da hjulet. Kontroller bremseskiven for dype riper eller tung å score; lette riper er en del av generell slitasje på en plate, men tunge riper vil kreve bearbeiding av platen. Trekk platen ut av bilen og ta det med til et verksted hvis du oppdager store skader.

4 Spray bremsene med bremserens for å fjerne støv og rusk som kan forårsake bremseklossene for å gjøre for lite kontakt med platen. Bruk aldri trykkluft eller petroleumsbaserte løsningsmidler for å fjerne bremsestøv.

5 Luft bremsesystemet for å sikre at ingen luft har kommet inn linjene. Fyll tanken med bremsevæske; se nivået av væsken forsiktig, når blødning bremsene, for å sikre at den ikke klarer å tømme seg selv. Løsne lufteskrue på hvert hjul en liten mengde deretter plassere et stykke plast slangen over lufteskruen montering. Ha en assistent trå inn bremsepedalen og åpne lufteskrue, slik at væsken renne ut i et drypp panne til det bremser. Gjenta denne prosessen til du ser ingen luft i væsken som kommer ut av linjen.

Hint

  • Sørg for at du blør alle fire hjul hvis systemet har luft i det på grunn av et tomt reservoar.