2005 Audi Allroad 4.2 Specs

2005 Audi Allroad 4.2 er egentlig en stasjonsvogn bygget med presisjon og ytelse spesifikasjoner for en luksuriøs bil. Den Allroad har en kraftig motor som gir bedre akselerasjon og dreiemoment, sammen med en avansert girkasse system, og inneholder nye sikkerhetsfunksjoner som bilens datastyrte suspensjon utjevning for road-hugging respons.

ytelses~~POS=TRUNC

2005 Audi Allroad bruker en 254-tommers, 4,2-liters V8-motor med doble overliggende-cam design og variable ventiltider. Hver motorsylinder er utstyrt med fem ventiler. Den frontmonterte V8 presser 300 hestekrefter ved 6200 omdreininger per minutt, ved hjelp av en flerpunkts drivstoffinnsprøytningssystem for økt akselerasjon. Maksimalt dreiemoment for bilen måler 280 fot-pounds ved 2700 RPM. Boring og slaglengde måler 3,32 inches med 3,65 inches.

Transmisjon og bremser

Førere av 2005 Audi Allroad har mulighet til å velge en fem-trinns semi-automatisk girkasse med overdrive, eller en sekstrinns helautomatisk girkasse. Fire skivebremser gir bremsekraft, med ekstra ventilerte bremser på hvert hjul, en blokkeringsfrie bremser, bremse-assist teknologi, elektronisk bremsefordeling og elektronisk antispinn for å sikre bilen stopper når den må.

Fjæring og dimensjoner

Bilen bruker en lydhør suspensjon for økt kjøreegenskaper og kjøreegenskaper. Den multi-link hjuloppheng foran er uavhengig, med en stabilisator bar og luftfjærer. Bakhjulsopphenget av Audi er en uavhengig arm, også med en stabilisator bar og luftfjærer. Total lengde på kjøretøyet er 189,4 inches, med en akselavstand på 108,5 inches. Høyde tiltak litt over 60 inches, med en maksimal bredde på 76,1 inches, ikke inkludert Audis speil.