Slik feilsøker en 1991 S10 Fuel Pump Relay Switch

Slik feilsøker en 1991 S10 Fuel Pump Relay Switch


En brennstoffpumpe relé i en 1991 Chevrolet S-10 virker som en sikringsbryteren, på en måte. Når det ikke er strøm, åpner bryteren inne i stafetten opp, ikke tillater makt til å nå drivstoffpumpen. Når energi, trekker en magnetisk kraft bryteren nedover og gjør en tilkobling. Over tid kan dette releet gå dårlig og forårsake symptomer som ligner på de av en drivstoffpumpe. Av denne grunn, helst en drivstoffpumpe problem er mistenkt, sjekk først stafetten for forsvarlig drift.

Bruksanvisning

1 Åpne S-10 hette, se på førersiden av brannmuren og finn relé blokk - en metallbrakett boltet til brannmuren. Drivstoffpumpe relé har F / Pumpe stemplet på toppen pf det.

2 Fjern bensinpumpen stafett fra braketten ved å trekke den oppover. En liten wiggling bevegelse kan være nødvendig.

3 Les "kart" på toppen av releet og noterer de to tallene er forbundet med en snirklete linje, indikerer spolen eller strømkrets. De resterende to tall er en del av bryterkretsen.

4 Snu stafetten over og lese tallene stemplet ved siden av hvert metall spiss, disse fortelle deg hvilke utstikkerne er en del av spolen krets og som en del av bryteren krets.

5 Fest en test tråd enden til den positive batteripolen og en til en kropp bakken, ved hjelp av krokodilleklemmer. Fest negativ test ledningen til en hvis de ledende delene i spolen kretsen fest så positiv test ledningen til den andre spiss på spolen krets. Lytt etter en svak klikkelyd når du kobler den positive kabelen, betyr ingen klikkelyd relé spolen har sviktet, og stafetten må skiftes ut. Hvis det er en klikkelyd, fortsetter testing for motstand.

6 Plasser den tredje test ledningen på batteriets plusspol og koble den til en av de ledende delene på bryterkretsen.

7 Trykk på positive sonde av voltmeter til en gjenværende ubrukte spiss på stafetten og trykk på negative proben til den negative batteripolen.

8 Les displayet på voltmeter. Hvis avlesningen ligger under 12 volt, det er overdreven motstand på relé og utskifting av releet nødvendig.