Slik feilsøker en 1989 Mercedes Benz 190E Turn Signal

Slik feilsøker en 1989 Mercedes Benz 190E Turn Signal


Feilsøking blinklys på din 1989 Mercedes-Benz 190E er en ganske enkel prosess. De tre viktigste problemer med noen utvendig lys på 190E er løse kontakter, utbrente lyspærer og ødelagte sikringer. Alle tre saker har ganske enkle løsninger som bare krever ca 15 minutter å utføre. Den 190E bruker 1156 NA pærer for sine blinklys, som kan kjøpes på de fleste auto deler leverandører.

Bruksanvisning

1 Slå av 190E motor og åpne panseret.

2 Fjern skruen over hodelykt. Trekk i kontakten på baksiden av hodelykten montering. Hvis kontakten er løs eller ikke tilkoblet, fest den til forsamlingen ved å ta godt å plugge den inn.

3 Twist mot klokka pære socket nummerert "1" Dette er blinklys pære. Skyv lyspæren i sokkelen for å fjerne den og erstatte den med en ny 1156 NA pære. Sett kontakten tilbake i forsamlingen og vri det med klokken for å sikre det. Hvis blinklys er fortsatt feil, kan problemet være med blinklys sikring. Lukk hetten.

4 Åpne dekslet sikringsboksen på førersiden av instrumentpanelet. Bruk en skrutrekker til å fjerne feste på omslaget. Finn ut sikringene merket "R HEAD LMP" og "L HEAD LMP." Dette er høyre og venstre hodelykt sikringer. Dersom metallstykket innsiden heller sikringen er brutt, vil den måtte skiftes ut.

5 Trekk sikringen ut og erstatte den med en ny 15A sikring. Sett dekselet på sikringsboksen og lukk døren.