Slik feilsøker Electric Car Windows

Slik feilsøker Electric Car Windows


Elektriske bilvinduene er praktisk å bruke. Med bare et trykk på en knapp, kan du betjene vinduene med letthet. Når noe går galt med elektrisk bil vinduer, kan det være frustrerende når du prøver å finne ut en løsning. Noen av de vanligste problemene med disse typer vinduer kan identifiseres med noen feilsøkingstrinn. I litt tid, vil du ha muligheten til å operere vinduene uten å måtte bruke penger på dyre reparasjoner du er i stand til å gjøre selv.

Bruksanvisning

1 Sjekk sikringen for å se om det er blåst hvis elektriske vinduet ikke vil flytte. Vanligvis, hvis bare den ene siden av bilvinduet har problemet, er sikringen i orden. Sjekk bilens manual for instruksjoner om hvordan du skifter sikring eller ta bilen til et verksted.

2 Se etter en dårlig vindusbryter. Fjern vinduet bryteren fra panelet av bildøra. Stikk en liten skrutrekker med en flat spiss under utløsertappene for bryterne. Vri bilnøkkelen til "ON" posisjon og bruke et voltmeter for å teste vinduet bryteren.

3 Smør sporing på bilens vindu sporing hvis når du åpner vinduet det beveger seg sakte. Du må ta av dørpanelet å smøre sporene. Sjekk bilens håndbok for detaljerte instruksjoner.

4 Bruk en spenning meter for å teste for riktig spenning for strøm vinduet motor plugg. Hvis det er utilstrekkelig spenning, vil det føre til at vinduet til å bevege seg langsomt.

Hint

  • For å unngå skade på ømfintlige deler av det elektriske vinduet, søke hjelp av en profesjonell.