Slik feilsøker Cruise Control på en 1998 Pontiac Grand Prix

Noen 1998 Pontiac Grand Prix-modellene ble utstyrt med cruisekontroll. Cruise control kan du opprettholde hastigheten uten å holde foten på gasspedalen. Systemet hjelpemidler med driver-fatigue problemer på lange reiser. Problemer med cruise control på 1998 Grand Prix har dårlig fart vedlikehold og slår seg av. Slike problemer kan løses ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Få fart før du forsøker å slå på hastighetskontrollen når det ikke vil komme på. Minimumshastigheten er 25 miles i timen. Det vil ikke fungere under at hastigheten på Grand Prix.

2 Unngå å trå på bremsepedalen mens cruisekontrollen er i drift dersom systemet slås av. Ved å trykke på bremsepedalen løsner systemet. I alle fall bare bruke cruisekontrollen når du kan kjøre med konstant hastighet. Svingete veier, eller veier med stor trafikk, er dårlige valg for systemet.

3 Kjør bare på tørre veier før du slår på hastighetskontrollen når hjulene spinner og du mister kontrollen et øyeblikk. Hjulet spinne når cruisekontrollen er på er forårsaket av raske endringer i trekkraft. Hvis Grand Prix leveres med valgfri traction control system, vil cruise control løsne når antispinn systemet registrerer hjulspinn og prøver å rette det opp. Dette er normalt og er ikke en feil i Pontiac cruise control.