Slik feilsøker Cordless Vegg Phones

Trådløse telefoner gir telefonbrukere med friheten til å bruke et håndsett samtidig ikke å være bundet til baseenheten ved en telefonledning. Men med den praktiske trådløse vegg telefoner, kommer et sett av problemer som er unike for sin design. Og mens det vanligvis ikke er noen deler som brukeren i en trådløs telefon, er det noen feilsøkings retningslinjer du kan følge for å bøte på noen av problemene knyttet til trådløse vegg telefoner.

Bruksanvisning

1 Utbedring synkroniseringsproblemer med den trådløse telefonen, og det er basen ved å koble til begge enhetene. Trekk ut strømadapteren fra baseenheten og fjern batteripakken fra baksiden av telefonen. Etter omtrent et minutt har gått, skifte ut batteriet og strømadapteren.

2 Koble en telefon med ledning inn i stikkontakten du bruker den trådløse telefonen i. Dersom samtale klarhet problemene vedvarer med telefon med ledning er koblet til stikkontakten, så du vet at problemet er en telefonlinje problem og ikke en trådløs utgave. Har telefonen din bedrift kontrollere telefonuttak eller hele linjen hvis du har funnet ut dine problemer ikke er relatert til trådløs interferens.

3 Lag mer separasjon mellom konkurrerende enheter. Hvis den trådløse telefonen fungerer på en 2,4 GHz frekvens, kan din samtaleklarhet bli påvirket av andre enheter som bruker samme frekvens, slik som en babymonitor eller en trådløs ruter. Selv om det er ideelt å kjøpe trådløse enheter på forskjellige frekvenser - som en 2,4 GHz router og 5.8GHz telefon - hvis oppgradere utstyret ditt er ikke et alternativ, og avstand dem er det nest beste.