Slik feilsøker bremselys

Slik feilsøker bremselys


Bremselysene er designet for å varsle førere av din intensjon å bremse eller stoppe bilen. Funksjonsfeil bremselysene er ikke bare farlig, men de kan også føre til en billett fra politiet. Bremselysene kan gå dårlig av flere grunner --- en blåst sikring, feil ledninger, blåst pærer eller til og med en dårlig bremse lysbryter. Feilsøking bremselys er en relativt enkel oppgave; du trenger bare å vite hva de skal gjøre og noen tips for å følge med på veien.

Bruksanvisning

1 Åpne sikringspanelet under førersiden av dashbordet på de fleste biler. Ta ut og sjekk filament i sikrings for bremselysene for å gjøre visse det er intakt. Du kan finne den eksakte sikring plassering i brukerhåndboken.

2 Fjern de bakre linser, med en skrutrekker eller en skralle og socket. Kontroller filament i pæren for å se om den er brutt. Hvis den er ødelagt, må du bytte pære og kontroller.

3 Sjekk pære socket for ekstrem korrosjon, da dette kan bryte kontakten med pære.

4 Ta av bremse lysbryter, som ligger nær toppen av bremsepedalen mast. Det er en firkantet boks med et stempel på enden av den. Wiggle ledningsnettet for å se om lysene flimrer på. Bruk multimeter for å sjekke kraften som kommer ut av bryteren når den er i "på" -modus, når pedalen er ikke deprimert. Dette bør være nær 12 volt.

5 Finn koblingsskjema av lysene i reparasjonshåndboken. Følg baklys ledningene og se etter eventuelle brutte forbindelser mellom kontakten og hoved ledningsnettet. Kontroller jordforbindelser i tillegg, som en defekt bakken bryter kretsen og kan føre til at lysene til å mislykkes.

6 Sjekk frontlys bryteren. Dette gir strøm til foran og bak lights; i noen biler, er de to drevet av separate kretser. Sjekk dette ved å fjerne bryteren per reparasjon manuell og kontrollere kraften som kommer fra bryteren i "på" og "off" posisjon. Det bør være nesten 12 volt i "på" posisjon.