Slik endrer du Serpentine Belt for en F150

Slik endrer du Serpentine Belt for en F150


Ford F-150 er en av Fords mest populære lastebil. Den har en rekke motorstørrelser avhengig av året av lastebilen. Alle motorene er kjørt med en serpentin (tilbehør eller stasjonen) beltet. Serpentine belte er en kritisk del av motoren og motoren vil ikke kjøre med ut det. Serpentin belte, men er ikke en del vanskelig å fjerne og installere. For å gjøre dette tar mindre enn en halv time hvis du vet hva du gjør.

Bruksanvisning

1 Parker Ford F-150 på en glatt, jevn og klar overflate og åpne panseret.

2 Fjern kjøleviften statoren. Dette er bare for 6,0 l motorene. Fjern kjøleviftefesteboltene. Dette kan gjøres med pipenøkkelsett. Fjern de fire stator festeboltene med socket og fjern deretter statoren. Gå til trinn 6.

3 Fjern den øvre radiator slangen. Dette trinnet er bare for 7,3 l motorene. Plasser renne pannen under radiatorslangen og fjern slangeklemme med skrutrekkeren. Trekk radiator slangen ut av radiatoren. Gå til trinn 6.

4 Fjern luftkanalen. Dette er kun 5,4 L og 6,8 L motorer. Den luftkanal er festet til luftfilteret og kan fjernes med pipenøkkelsett. Gå til trinn 6.

5 Ta av viftemodulen. Dette er kun 4,6 l motorene. Fjerne vifteenheten med de spesielle Ford fan verktøy. Etter vifteenheten er fjernet, flytter den over likkledet, vekk fra motoren.

6 Fjern serpentin beltet. For å fjerne serpentin beltet, slipper spenningen på beltet med strammer skivene. Sett strammer bar eller pipenøkkel med breaker bar på strammer skivene og trekk for å løse opp spenninger. Beltet vil da ta av.

7 Installer den nye beltet. Den nye beltet vil passe inn akkurat der den gamle var, og du må bruke strammer skivene å sette det på helt. Fest alle komponenter som du fjernet.