Slik tilpasser Center Console for en 2007 Ford Escape

2007 Ford Escape er en SUV med flere tilbehør bygget inn i midtkonsollen. Begynnelsen nær bunnen av dashbordet, har konsollen et åpent rom for ting som CD-er, en mobiltelefon eller småpenger. Girspaken er bak det åpne rom, etterfulgt av en åpning for to koppholdere. Den siste delen av midtkonsollen er en stor kasse med lokk for mer lagringsplass. Konsollen er praktisk, men kan være for vanlig for din smak. Tilpass midtkonsollen for en 2007 Ford Escape og gjøre det gjenspeile din egen stil ved å male det.

Bruksanvisning

1 Bruk plast prep renere, finnes på noen auto deler butikken, for å rengjøre hele midtkonsollen. Bruk en rød sparkepute, også funnet på auto deler butikker, å skrubbe renere på konsollen. Dette fjerner glansen fra overflaten, som forbereder konsollen skal males. Tørk av konsollen med en fuktig håndkle til å rengjøre såpe av. La det tørke helt.

2 Dekk omkringliggende flater med maskeringstape for å beskytte dem mot overspray fra malingen. Linje deler av konsollen som vil bo svart med maskeringstape. Inne i koppholdere og det åpne rom er svart og bør dekkes. Bruk gamle ark eller avis for å dekke seter og elektriske komponenter på dashbordet.

3 Spray totalt fire til seks tynne lag med maling på alle områder av konsollen som du ønsker malt. Hold sprayboks seks inches bort fra overflaten. La hvert strøk tørke i fem minutter.

4 Legg tre til fem tynne lag med klarlakk maling på toppen av base farge maling. Dette legger beskyttelse til maling og gjør konsollen skinnende og lyse. La alle av malingen tørke i minst seks timer før håndtering av konsollen.