Slik deler musikkfiler til venner på Samsung Intensity SCH-U450

Selv om Samsung Intensity er en vanlig messaging telefon, den har også en rekke andre funksjoner som Internett-tilgang og en innebygd MP3-spiller. Gjennom SMS-meldinger, mediesenteret eller med et microSD-kort kan du dele musikken du lytter til på din Intensitet telefonen med dine venner. Når du bruker mediesenteret til å dele musikk, husker kostnadene er fakturert til den månedlige mobiltelefon regning.

Bruksanvisning

1 Åpne mediesenteret via hovedmenyen på telefonen. Skriv inn artist eller sangtittel i søkefeltet og klikk "søk". Klikk på navnet på sangen du vil sende din venn. Velg "Send som gave" og skriv inn din venns nummer i den angitte boksen. Klikk "Send" og en link vil bli sendt til din venns telefon. Sørg for å fortelle din venn du har sendt en sang slik at de ikke slette meldingen i frykt for at det er en dårlig kobling.

2 Tilgang til musikken din fra hovedmenyen under "media" -menyen. Velg "Valg" og velg "send via melding." Skriv inn din venns nummer i det angitte boksen og "send".

3 Løs ut microSD-kortet som holder sangen fra siden av telefonen. Sett inn et microSD-kort adapter og skyv adapteren til utpekt spor på datamaskinen til en venn eller laptop. Åpne "Min datamaskin" -mappen fra startmenyen. Klikk på mappen for kortet fra listen over elementer på skjermen. Åpne mappen holder musikkfilene på kortet og kopiere sangene du ønsker å dele. Lime inn filene på skrivebordet på datamaskinen eller "My Music" -mappen. Når filene er kopiert over, ta ut adapteren og returnere kortet til telefonen.