Slik Clear Coat lettmetallfelger

Slik Clear Coat lettmetallfelger


Lettmetallfelger er en kjedelig grå eller sølvfarge. Mange kjøretøyene kommer fra fabrikken med hjul laget av legeringen på grunn av den lave kostnaden og holdbarhet av leger metall. Alle lettmetallfelger er ferdig med en klar strøk maling for en blank og beskyttende lag. Etter en stund, klarlakk fades, ser kjedelig og kan begynne å gulne fra oksidasjon. En ny klarlakk kan brukes på lettmetallfelger som bruker noen få materialer og noen forberedelser tid.

Bruksanvisning

1 Sand overflaten av lettmetallfelger med 400-sandpapir. Sand alle deler av overflaten som vil være klart belagt. Sørg for å komme inn i hjørner og langs den indre kanten av hvert bar på hjulene.

2 Bruk 800-grit og deretter 1200-sandpapir og vann på hjulene. Sand hele overflaten av hjulene igjen, men holder en rennende vannslangen over sandpapir ved sliping. Dette holder gamle klarlakk fra å bygge opp på den fine sandpapir og forårsaker riper på rattet. Den høye grad av sandpapir fjerner eventuelle gjenværende klarlakk og jevner gamle riper. Skyll rattet når du er ferdig. La det tørke helt eller tørk det av med et håndkle.

3 Tørk av hjul med voks og fett remover og et håndkle. Dette fjerner eventuelle gjenværende fett fra fingeravtrykk eller voks fra gamle rengjøringsprodukter enn kan skade den nye malingen finish.

4 Spray tre til fem lag med klar-coat maling på overflaten av hjulene. Hold sprøyta 6 til 8 inches fra overflaten og påfør lette strøk slik at malingen ikke kjører. La malingen tørke i tre timer før du håndterer hjulene.