Hvordan å stramme kjedet på en Kawasaki KX 80

Justering av kjedet på en Kawasaki KX 80 innebærer å flytte bakhjulet forsamlingen fremover eller bakover på svingarmen. Trekke bakhjulet enheten mot baksiden vil øke avstanden mellom den primære drivhjulet og den store tannhjulet bak. Ettersom denne avstanden øker, vil strekket på kjeden øker. Husk at kjeden bør bøye omtrent 3/4 til 1 tomme opp og ned på kontoen for kjetting strekk under fjæringsvei.

Bruksanvisning

1 Plasser sykkelen på en motorsykkel stativ eller heis. Sørg for at bakhjulet er av bakken.

2 Skyv en muttertrekker over bakakselen bolt. På den andre siden av akselen, slip en pipenøkkel over akselmutteren.

3 Løsne bolten og mutteren montering. Det er ikke nødvendig å fjerne mutteren og bolten som løsne bolten vil være nok til å tillate at hele drivhjulssammenstilling for å flytte, å justere kjedespenningen.

4 Trekk den bakre hjulenheten bakover forsiktig. Flytting av bakhjul bakover vil øke avstanden fra den primære tannhjulet til drivhjulet på den bakre hjulhuset, strammer kjedet. Når ønsket kjedestrammingen er nådd, må du stramme hjulaksel igjen.

5 Stram aksel bolt og mutter montering, slik at bakhjulet monteringen er rett. Hvis du vil kontrollere det er rett, må du kontrollere at justeringsmerkene på hver side av akselen er på samme justering merke på hver side av svingarmen.