Slik brenner du en CD for å spille på en eldre CD-spiller

Slik brenner du en CD for å spille på en eldre CD-spiller


CD-spillere er funnet i boliger og biler, men ikke alle CDer gjort på datamaskiner kan spille i dem. Det er fordi eldre CD-spillere er ikke kompatible med MP3-komprimering lydformat mange bruker slik at CD kan inneholde doble eller tredoble mengden av musikken en kommersiell CD. Brenne en CD som kan spille på en eldre CD-spiller krever hjelp av en CD-brenning program som iTunes - som er gratis, og fungerer på samme måte på både Mac og Windows-baserte datamaskiner. Brenne en CD som vil spille på en eldre CD-spiller vil ta en time på det meste for å fullføre.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Mac eller Windows-versjonen av en CD-brenning program, som iTunes (se lenke i Resources) til skrivebordet på datamaskinen. Kjør iTunes-programmet. La standardinnstillingene som er.

2 Klikk på "+" ikonet nederst til venstre i iTunes-programmet. Gi nytt navn til "untitled spillelisten" som vises i kolonnen over "+" knappen.

3 Finn iTunes-kompatible lydfiler som MP3, WAV. AAC, AIFF eller Apple Lossless, som du ønsker å brenne til CD. Dra disse lydfiler i midtkolonnen i iTunes-programmet ved hjelp av musen.

4 Løs ut DVD / CD-brenner plateskuffen. Plasser en tom skrivbar CD på plateskuffen. Lukk plateskuffen.

5 Klikk på "Brenn plate" -knappen nederst til høyre i iTunes-programmet. Klikk på "Audio CD", som ligger ved siden av "Disc Format" i vinduet som vises. Velg "2 sekunder" fra rullegardinmenyen ved siden av "mellom spor." Velg "8X" fra rullegardinmenyen ved siden av "Foretrukket hastighet."

6 Klikk på "Burn" knappen nederst til høyre i vinduet. Vent som vinduet lukkes og iTunes brenner CD med lydfilen spillelisten du har valgt og navngitt. Løs ut CD, og ​​avslutt iTunes. Deretter teste platen i eldre CD-spiller.

Hint

  • Ikke legg mer lydfiler i spillelisten for brenning på CD enn ville bli funnet på en kommersiell CD.
  • Ikke bruk billig tomme CDer. De vil sannsynligvis ikke fungere ordentlig etter noen år.