Skjulte Android Apps

Skjulte Android Apps


Det er ikke lett å skjule en Android-applikasjon; de er vanligvis vises direkte på startskjermen. Men det er mulig, selv om det krever tilgang til systemfiler ved hjelp av forankring. Root-tilgang kan du endre filer som er ellers låst, inkludert apps og deres plasseringer. Unhiding en app blir ikke lett hvis du ikke er den som gjemte det i første omgang. Dette skyldes sikkerhetsmetoder pålagt av apps som skjuler dem fra visningen.

App List

Hvis du er ny på Android-telefoner, kan du ikke innse at hjemmesiden du ser er bare et overlegg. Det gir en rask måte å få tilgang til dine favoritt-apps, uten å måtte bla gjennom hele listen. Resten av programmene dine synliggjøres når du klikker på "Programmer" ikonet nederst i venstre hjørne. Det er den som ser ut som en liten firkant med prikker. Dra fingeren over skjermen for å velge en blank side, og trykk deretter på "Programmer". Hold fingeren nede på en app for å overføre den til den siden.

Administrer apper

Åpne "Manage Applications" for en mer omfattende liste over programmene dine. Denne skjermen viser deg hvilke apps kom fra markedet, lagres på SD-kort eller kjører i bakgrunnen. Trykk "lastet ned" og markeds apps er organisert i alfabetisk rekkefølge. Tapping "Alle" viser hver app, selv de du ikke visste du hadde. Tapping en app lar deg også å fjerne standardinnstillingene, tømme bufferen eller avinstallere det helt.

App hiders

Denne typen programmet er designet for å skjule privat informasjon fra offentlig innsyn. Bilder og videoer kan skjules lett, men å skjule apps telefonen trenger å være forankret. Hvis du mistenker apps blir skjult av et annet program, kan du ikke være i stand til å finne ut hvilken det er. Noen av de mer avanserte versjoner installere seg selv som en "Volume Slider" eller "Picture Viewer" for å skjule sin sanne funksjon. I tillegg til å skrive inn et passord, må du kanskje trykke på og holde et bestemt sted bare for å starte den.

App Nyinstallasjon

Det tar bare ca to kraner til å avinstallere et program, så det er mulig å avinstallere det ved et uhell. Trykk på "markedet" og deretter på forstørrelsesglasset for å søke etter den savnede app. Hvis det var en tidligere kjøp, finner du det raskt i menyen under "Mine Apps." Installer appen på samme måte som du gjorde tidligere, og det vil bli vist under Programmer sammen med alle de andre.