Sansa Updater vil ikke starte

Sansa Updater er et program som brukes til å laste ned og installere produktet firmware på din Sansa MP3-spiller. Denne applikasjonen lar deg også til å tilegne seg den nyeste brukerveiledning for Sansa MP3-spilleren. Det er en rekke grunner til at oppdateringsprogrammet ikke kan åpne og kjøre på datamaskinen. Problemet kan være forårsaket av en feil som finnes i søknaden eller ved Sansa MP3-spilleren ikke synkroniseres riktig med datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Bruk en datamaskin som kjører et operativsystem kompatibelt med Sansa Updater. Per november 2010, Sansa Updater fungerer bare med Windows 7 / Vista / XP / 2000 SP 4.

2 Koble Sansa MP3-spilleren du bruker til datamaskinen med en annen USB-ledningen. Sansa Updater vil ikke gjenkjenne MP3-spilleren hvis ledningen du bruker ikke fungerer.

3 Plasser Sansa MP3-spilleren til "MSC USB" modus. Den nøyaktige metoden for å gjøre dette varierer basert på din Sansa MP3-spilleren.

4 Last ned Sansa Updater installasjonsfilen (se Ressurser). Åpne filen. Et vindu vil vises. Klikk "Next" og deretter "Repair". Sansa Updater vil bli installert på datamaskinen. Koble Sansa MP3-spilleren til datamaskinen og se om Sansa-ikonet vises i datamaskinens oppgavelinjen. Dobbeltklikk på Sansa-ikonet hvis den vises.

5 Åpne Sansa Updater manuelt. Klikk "Start" fra oppgavelinjen. Velg "Alle programmer". Velg "Sandisk" og deretter "Sansa Updater." En annen "Sansa Updater" alternativet vises. Høyreklikk på den andre "Sansa Updater" alternativet. Velg "Kjør som Administrator." Sansa Updater vil starte manuelt.

Hint

  • Husk at Sansa Updater ikke vil gjøre noe hvis ingen firmware oppdatering er tilgjengelig for spilleren, selv om søknaden gjenkjenner en Sansa MP3-spiller som er koblet til datamaskinen.