Samsung LCD TV Problemer

Samsung LCD TV Problemer


Samsung LCD-TV med et rykte for varig konstruksjon og skarpe, klare bilder. Som alle andre slags tv, men de har sin del av problemer, og LCD-TV-er kan ikke være riktig for dine visningsforhold. Det hjelper å forstå hva du får før du kjøper. Se etter spesifikke gjentakende problemer iboende til merkevaren og konsultere Samsungs nettside for støttealternativer når det er nødvendig.

typer

Samsung LCD-TV har en tendens til å ha de samme problemene andre merker demonstrere - for eksempel en tendens til å dimme når skjermen handlingen er rask og en liten pause når betrakteren endrer kanaler. Det finnes også et par spørsmål som er spesifikke for Samsung TV-er. Selskapet har løst sammenlignende mangel på fargemetning med sine modeller, men noen modeller av Samsung LCD-TV - spesielt UN46B8000 - har problemer med en oversaturation av farger. Samsung LCD-TV-er er utsatt for å plukke opp reflekser på sine skjermer fra nærliggende lyskilder og lider av en varierende bakgrunnsbelysning, som skifter lysstyrken på bildet, avhengig av programmet du ser på.

Identifikasjon

Det er viktig å skille mellom et reelt problem med Samsung LCD-TV og en sak feilsøking som kan korrigeres enkelt. Hvis et bilde ikke vises på skjermen når den skal, kan det tyde på at lampehuset er åpent. Sikre det riktig i henhold til bruksanvisningen. Samsung LCD TVer har automatiske tidsur designet for å slå TV-en på og av til bestemte tider. Hvis LCD-TV slås av plutselig, har du sannsynligvis stille inn timeren utilsiktet. Sjekk brukerhåndboken og kjøre gjennom feilsøkingsveiledningen før du vurderer det et bestemt problem.

Utbredelse

Problemer med Samsung LCD-TV har en tendens til å være mest utbredt med eldre modeller, produsert når teknologien var relativt nye og mange bugs ikke hadde blitt utarbeidet. Problemene ble redusert eller eliminert som nye modeller kom ut.

årsaker

Kilden til problemene med Samsung LCD TV-er, avhenger i stor grad av egenart problemet. Når det gjelder blending, det stammet fra utforming av selve skjermen, mens den varierende bakgrunnsbelysningen ble forårsaket av programmeringsproblemer i TV-ens programvare. Rette problemer som oversaturation blir vanskelig fordi omfattende menyer Samsungs gjør det vanskelig å finne den rette kontrollen for å ta opp metning problem.

Solutions

Samsung har en feilsøking side på sin hjemmesiden, adressering mange av de tilbakevendende problemer for sin LCD-TV. For eksempel kan problemet med bevegelse lag korrigeres ved å sette oppdateringsfrekvensen til 120 Mhz og / eller slå av 120 Hz prosessering funksjon. Den varierende bakgrunnsbelysningen problemet kan bli løst ved å laste ned firmware fra Samsungs nettside til TVen. Andre problemer har blitt løst ved forbedret design for nyere modeller. For eksempel har antirefleks komponenter er lagt til skjermene i nyere TV-er, som at refleksene problemer.