Sammenligning Trailer Dekk

The National Highway Traffic & Safety Administration (NHSTA) gir informasjon om hvilke typer trailer dekk som skal brukes til tauing. Den NHSTA anbefaler at du vurderer tilhengerens belastningsområdet og dekk konstruksjon og størrelse.

Load Range

Overbelastning dekk reduserer sin ytelse og kan føre dem til å blåse ut. Selskaper som Goodyear og Martin Wheel tilbyr spesielle trailer (ST) dekk som gir belastning på sideveggen. Når man sammenligner trailer dekk, også vurdere omdømmet til selskapet.

Konstruksjon

Mange ST dekk er radialdekk, noe som betyr at de har sjikt som løper vinkelrett på tvers av dekk med belter som kjører under slitebanen. Diagonaldekk har kryssende snorer av polyester og nylon, og det samme antall sjikt på den siden som det er på gjengene. Radialdekk er best for langkjøring, men bias dekk tilby en høyere lastekapasitet og høy hastighet ytelse.

Størrelse

Dekkdimensjon er viktig for tauing last trygt uten å slite ut slitebanen. Når du velger en størrelse, ta lastklasser og hjul fra antall hensyn, fordi du bruker feil størrelse dekk kan føre til hjul overbelastning.