Hvordan bygge en HTC tema i Cydia

Hvis du har en jailbroken iPhone med Cydia installert på den, kan du endre standardtemaet, slik at telefonen ligner på en HTC tema. Bruk Winter å hjelpe deg med å konfigurere og oppdatere telefonens standardtema. Når du er ferdig din iPhone vil ha et nytt utseende og følelse. Den nye HTC tema vil inneholde oppdaterte lyder og fargetemaer, en ny bakgrunn og låseskjermen, en oppdatering HTC klokke og en vær widget.

Bruksanvisning

1 Naviger til Cydia på jailbroken iPhone for å starte programmet. Trykk på brun Cydia-ikonet på startskjermen og starte pakkebehandler. Velg HTC Theme Lockscreen.

2 Bruk søkealternativ nær bunnen av navigasjonsfeltet for å søke etter "Winterboard." Klikk på pakken navnet når det vises, og velg "Install" for å laste ned Winterboard på telefonen. Bruk Søk-alternativet på nytt for å finne "iBlank." Klikk på pakkenavnet og velg "Install" for å laste ned "iBlank" på telefonen.

3 Bruk søke alternativ for å finne "SpringJumps." Klikk på pakkenavnet og velg "Install" for å laste ned "SpringJumps" på telefonen. Naviger til Hjem-skjermen og klikker på "Winterboard" -ikonet for å starte programmet. Sjekk for å være sikker på "Summer Mode" er aktivert.

4 Trykk på Hjem-knappen for å gå tilbake til startskjermen og starte Cydia igjen. Bruk søke muligheten til å søke etter "HTC Eris Grønn Chrome." Last ned og installer pakken på telefonen.

5 Åpne pakken "Winterboard" på telefonen. Velg alternativet "Velg Temaer", og trykk på alle alternativene som er aktivert for å deaktivere dem. Velg "Grønn Chrome HTC" og "Nei Page." Trykk på Hjem-knappen for å respring telefonen, og deretter gå tilbake til startskjermen.

6 Åpne pakken "iBlank" som du tidligere har installert på telefonen. Velg alternativet "tolv" for å tillate at pakken skape tolv tomme ikoner. Ordne ikoner for hver skjerm som du oppretter. For eksempel bør side en av skjermen omfatter grunnleggende systemikoner som kalkulator, notisblokk og etc. Page to skulle ha bare en blank ikon. Plasser tolv tomme ikoner på startskjermen nær toppen og deretter plassere fire grunnleggende programmer under de tolv ikoner.

7 Plasser Phone, musikk og postprogrammer i systemet dock. Bruk fingeren til å dra telefonen til venstre og plassere en blank ikonet på dokken. Deretter plasserer musikkikonet og en annen tomt ikonet og deretter på Mail-ikonet på dokken.

8 Start "SpringJumps" pakken som du tidligere har installert på telefonen. Lag to nye hopp. Vær sikker på ett hopp er inkludert på skjermen side seks og deretter legge den andre skjermen side tre. Du kan bruke hvilken som helst ikon som du foretrekker å ligger i ikonet mappen.

Hint

  • Jailbreaking - endre din iPhone eller iPod, slik at du kan installert programvare som ikke er godkjent av Apple - er lovlig, men gjør garantien ugyldig med Apple.