Reis stjerne 21SSD Spesifikasjoner

Reis stjerne 21SSD Spesifikasjoner


Starcraft er et selskap som har vært i drift siden 1903. Starcraft kom inn i fritidskjøretøy markedet i 1964, og har blitt et anerkjent navn i bransjen. The Travel Stjerne 21SSD reise trailer er en av mange forskjellige trailere produsert av dette selskapet.

Interiør

Interiøret Travel stjerne 21SSD trailer har en sovende kapasitet på åtte personer med to full-size-senger og to konvertible / sovesofaer. Trekket for sofaen er klut. Badet har vinylbelegg, en gardin dør og en plast toalett. Standard bad funksjoner inkluderer en vask med kran, badekar, medisinskap, lufting fan system og et speil. Kjøkkengulvet er vinyl og har benk sitteplasser. Fasiliteter for kjøkkenet inkluderer en mid-size kjøleskap som opererer på elektrisitet eller propan, en overhead fan og tre ovn brennere. Interiøret har gardiner og nyanser med tapet og en tre finish.

Ytre

Sideveggen for Travel stjerne 21SSD er laget av glassfiber, kroppen er laget av aluminium, og materialet for utvid køya er soft shell. Denne modellen har en makt uttrekkbar skyve og en dør. Foran og bak utjevning jack betjenes manuelt. Standard ytre funksjoner inkluderer Pass-Thru lagring, utvendig støpsler og flomlys, en transportør for bakre støtfanger avløpsslangen og vents på taket.

dimensjoner

The Travel stjerne 21SSD har en lengde på 35 fot, en bredde på 8 fot og en høyde som måler 9 fot, 4 tommer. Når tilbaketrukket, er tilhengeren 30 fot, 10 inches lange. Utvendig lastedekk har en bredde på 8 fot og en lengde på 7 fot, 2 inches. Denne modellen har en totalvekt på 7.100 lbs. og et stikk vekt på 614 lbs. Tørrvekt for denne traileren er 4,830 lbs., Og nyttelasten har en kapasitet på 1,676 lbs.

Egenskaper

Reise Stjerne 21SSD tilhengere har en 25-gallon svart vanntank, en 27-gallon grå vanntank og en 64-gallon ferskvannstank. De to propanflasker har en kollektiv kapasitet på 14,2 liter. Vannvarmeren har en kapasitet på 6 liter væske og bruker propan for å gi varme. Tilhengeren har sikkerhetsegenskaper som en nødutgang, en røykdetektor, en propan alarm og en karbonmonoksid detektoren. Batteriet konverter gir 45 A og kobles til en jordfeil plugg. Denne modellen er pre-kablet for varme og air condition apparater samt kabel- og TV antenne applikasjoner.