Portable Wheel Alignment Tools

Portable Wheel Alignment Tools


Hjulinnstilling er en av de viktigste oppgavene som utføres i løpet av kjøretøy vedlikehold. Det er forholdet av bil- hjul til selve kjøretøyet, til hverandre og til veien. Hovedformålene for å drive hjulet justering er å sikre at kjøretøyet er stabil på veien, for å redusere mengden av slitasje på dekk og for å produsere minst mulig motstand i bevegelse. Feil hjulinnstilling kan være svært farlig fordi det kan alvorlig påvirke håndtering og kjøretøy sikkerhet. Hjulinnstilling innebærer i hovedsak tre store måle vinkler: caster, camber og toe.

EZ Linje Laser Wheel Alignment Tool

EZ Linjelaser er et verktøysett som brukes til å samkjøre ulike systemer som hjul og aksler av kjøretøyer som tunge lastebiler og trailere. En av de viktigste fordelene er at den er kompatibel med biler som bruker tå innstillinger. Dette verktøyet kit kommer med magneter som er festet direkte på kjøretøyet system, en 32-tommers målebånd og to magnetiske sving pin adaptere. Det har evnen til å ta opp målinger i løpet av mindre enn ti minutter. Hvis laseren går gjennom sentrum av magneten når skjøt, så bil systemhjulene er riktig justert. Hvis ikke, blir de samme lasere som brukes til å rette inn hjulene på riktig måte.

Camber Caster Gauge

En camber caster måleren er en liten, bærbar enhet som er festet ved enden av akselen på en hjulgående kjøretøy for å nulle ut målehjul. Den fanger målinger av camber og caster av en hjulgående kjøretøy. Camber refererer til tuppen av dekket og hjul mens trinsen er vippevinkelen av kingbolten. Når caster er tippet mot midten av kart, er målingene vurderes positivt; mot fronten av kart, målingene er negativ. Som for camber, hvis kart er tippet mot midten, blir målingene betraktes som negativ. Dersom det er til utsiden, målingene er positiv.

Laser Wheel Alignment Gauge

Laseren hjulinnstilling måleren er en batteridrevet og bærbar enhet som er enkel å bruke og kalibrere. Det har evnen til å ta raske målinger fra biler og har en kalkulator for konvertering av målinger. Den gir målinger av den kombinerte tå vinkel med høy presisjon. Det utgjør laseren i lasermåleplate og et speil. Denne måleren gir klare laserlinjer som sikrer raske og nøyaktige målinger.