Om Federal gass kjørelengde Vurderinger

Om Federal gass kjørelengde Vurderinger


Den føderale regjeringen offentliggjør drivstoffeffektivitet rangeringer for de fleste biler som lar forbrukerne å vurdere faktorer som miljø og drivstoffkostnader av et kjøretøy. Men den føderale karakterer har faktorer som begrenser deres nøyaktighet.

Identifikasjon

Energy Policy Act krever at miljøverndepartementet og Department of Energy publisere bekreftede gass kjørelengde rangeringer for alle biler. En gass kjørelengde vurdering er et gjennomsnitt av hvor mange miles en bil kan kjøre på en gallon av gass.

Funksjon

Forstå føderale gass kjørelengde rangeringer hjelper deg å ta bedre økonomiske beslutninger før du oppgraderer eller kjøper en ny bil. Større drivstoffeffektivitet betyr mindre drivstoffkostnader og reduserer avhengighet av utenlandsk olje, ifølge FuelEconomy.

din vurdering

Regjeringen har en database for kjørelengde rangeringer for alle biler siden 1986 på http://www.fueleconomy.gov/feg/findacar.htm.

betraktninger

Den føderale gass kjørelengde rangeringer er å bli tatt som bare en rettesnor. Eksterne faktorer som du befinner deg, den nåværende tilstanden til bilen din og hvordan du kjører vil påvirke den egentlige drivstoffeffektivitet, ifølge FuelEconomy.

Fun Fact

I 2007 oppnådde hydrogendrevne PAC-Car II rekord 12,666 miles per gallon drivstoff virkningsgrad på Shell Eco-Marathon i Ladoux, Frankrike, ifølge FuelEconomy.