Om DirecTV satellitt-TV kinesisk service

Om DirecTV satellitt-TV kinesisk service


DirecTV kunder kan bestille omfattende kinesisk programmering uansett hvor de er på planeten. Dette er perfekt for kinesiske innfødte bor i utlandet eller studenter av språket. DirecTV gjør programmering i både mandarin og kantonesisk tilgjengelig, fra rett nyheter til underholdning programmering. De fleste av de kanalene som er tilgjengelig gjennom tjenesten sendes direkte fra Kina, Taiwan og Hong Kong.

typer

DirecTV kinesisk TV programmering refererer til supplerende fremmedspråk tjeneste som kommer festet til den grunnleggende, først og fremst engelskspråklig programmering at DirecTV tilbyr. DirecTV tilbyr også sin grunnpakke for kunder i Kina, Taiwan og Hong Kong, som kan eller ikke kan omfatte kinesisk-språklige supplement. De fremmedspråk pakker er betydelig dyrere i forhold til mange andre premium-kanaler, ofte koster i overkant av $ 15 ekstra per måned, i tillegg til avgiftene på grunnleggende programmering (som i 2009).

Betydning

Ofte er satellitt-TV den beste måten for utlendinger å få tilgang til programmering i sitt eget morsmål. I de senere årene har konkurranse fra digitale kabelselskaper økt, noe som gir flere alternativer for fremmedspråk programmering ofte til lavere priser. Mens det er sjelden et alternativ for folk som bor i utlandet, vil nordamerikanske kunder dra nytte av å sammenligne sine tilgjengelige alternativer.

Funksjon

DirecTV gjør kinesisk programmering tilgjengelig i en 2 forskjellige pakker. Den primære tilgjengelige programmering pakker er JadeWorld og MandarinDirect III. Jadeworld har 3 kantonesisk og 2 Mandarin kanaler, mens MandarinDirect tilbyr 5 all-Mandarin kanaler i programmering. Det er ingen programmering overlapping mellom 2 pakker, som gir varierte nyheter og underholdningsshow.

betraktninger

For brukere som kanskje ikke ønsker så mye ren kinesisk programmering som tilbys av de spesielle pakker, DirecTV tilbyr det foretrukne valget abonnementstjeneste som tilbyr 50 flere kanaler i forhold til grunnpakken sammen med en språkpakke av brukerens valg med bare en relativt liten tilleggsgebyr som utgjør forskjellen. For brukere som ikke krever flere språk kanaler, kan dette være den mest økonomiske valget.

Expert Insight

Satellitt-TV krever litt ekstra installasjon i forhold til kabel eller kringkastings alternativer. Sjekk med din utleier eller andre beboere i området for å finne ut mer om kvaliteten på satellittmottak i ditt område. Mange brukere i boligblokker i tette byer kan oppleve at de har problemer med å motta en konsekvent signal selv i klarvær. Fremskritt innen satellitt-teknologi har forbedret mottak de siste årene. Utenlandske satellitt-TV er sterkt regulert i fastlands-Kina. Selv om det kinesiske kommunistpartiet har annonsert at de vil vurdere å slappe av forskrift om privat bruk av satellittmottakere, har ingen slike endringer ennå ikke blitt vedtatt. Til tross for dette, mange kinesiske statsborgere og utlendinger som bor i landet rutinemessig ignorere regelverket og fortsette å motta internasjonale satellittsendinger.