Min LG Dare Starter når du går til Skjermoppsett

LG Dare, en berøringsskjerm mobiltelefon tilgjengelig gjennom Verizon Wireless, inneholder en liten programvare feil som kan føre til at enheten nullstilles hver gang du prøver å få tilgang til skjerminnstillingene. Mens feilen har blitt dokumentert, har ingen fix blitt gjort tilgjengelig fordi det ser ut til å stamme fra en tilfeldig software glitch. Hvis din LG Dare begynner å opptre på denne måten, den eneste måten å få telefonen fungerer som den skal igjen er å tilbakestille den tilbake til fabrikkinnstillingene.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -knappen, som ligger i midten av linjen nederst på skjermen. Deretter trykker du på ikonet merket "Innstillinger og verktøy."

2 Trykk på "Telefoninnstillinger" i menyen som vises, og trykk på "Sikkerhet" i menyen nedenfor.

3 Skriv inn din firesifrede låsekode for LG Dare hjelp av tastaturet på skjermen. Hvis du aldri har satt en låsekode, skriver de fire siste sifrene i telefonnummeret ditt.

4 Trykk på "Reset standard." Når det vises en advarsel, trykker du på "OK" og deretter "Tilbakestill" for å nullstille innstillingene. LG Dare vil ikke lenger tilbakestilles når du åpner sine skjerminnstillingene.

Hint

  • Mens ligner på en hard reset, vil den type reset beskrevet i denne artikkelen bare gå tilbake telefonen til standardinnstillingene og vil ikke slette dataene.