Min Blackberry Curve vil ikke anerkjenne den Password

Når Blackberry Curve ikke gjenkjenner passordet du skriver inn, har du et begrenset antall ganger for å få det riktig. Før du skriver inn passord for mange ganger, kan du sjekke flere faktorer, inkludert hvordan du skriver inn passordet, før overstiger de tillatte forsøk.

Case-Sensitive

Passordet for Blackberry Curve er store og små bokstaver. Hvis du ikke oppgi passordet med riktig kapitalisering, vil telefonen ikke gjenkjenner den. Skriv inn en stor bokstav ved å trykke "Shift" -tasten, og deretter bokstaven. Hvis du har flere store bokstaver blandet med andre antall symboler, må du trykke på "Shift" tasten før du skriver hver bokstav. inn hver bokstav nøye for å unngå å bruke opp mengden prøver du mottar.

tall

Hvis passordet inneholder tall og Curve ikke kjenner dem igjen, at du presser den rette tastene. På Curve, er tallene inn ved å trykke på "Alt" -tasten og deretter den riktige nøkkelen. Hvis telefonen fremdeles avviser passordet ditt, kan du prøve å skrive inn bokstaven som korresponderer med tasten i stedet for nummeret. For eksempel, hvis passord inneholder en "3", kan du prøve å legge inn en "R" i stedet.

sikkerhet Tørk

Etter 10 mislykkede oppføringer, vil Blackberry Curve automatisk tørk alle data som er lagret på telefonen. Sikkerheten tørke er utført for å sikre at sensitive data som e-post, passord eller kontaktinformasjon ikke blir tilgjengelig for uvedkommende. Etter den femte mislykkede forsøk, i stedet for stjernene, tegnene du går inn vil bli vist. Dette er for å gi deg fordelen av å se hva du skriver. Dataene som lagres på telefonen er tapt med mindre du har en sikkerhetskopi lagret.

Restaurering

Hvis du tidligere har sikkerhetskopiert Curve smarttelefonen ved hjelp av Blackberry Desktop Software, kan du gjenopprette sikkerhetskopien til telefonen. Alle lagrede data inkludert e-post og kontaktopplysninger vil bli gjenopprettet. Hvis du ikke har programmet på datamaskinen, kan du laste det ned gratis fra Blackberry nettsiden. Det er viktig å ta sikkerhetskopi av dataene på telefonen minst en gang ukentlig for å unngå permanent miste viktige data.