Min Blackberry Curve på Metro PCS fungerer ikke

Blackberry Curve på MetroPCS kan oppleve problemer med sine datatjenester, applikasjoner eller telefonfunksjonen. Du kan utføre feilsøking tiltak, for eksempel vanskelig å tilbakestille telefonen eller oppdatere data profilen, for å løse problemer. Hvis problemene fortsetter, må du kanskje be om en ny enhet for telefonen.

Hard Reset

En hard reset av MetroPCS Blackberry Curve kan løse problemer når du ikke kan bruke telefonen eller datatjenester på telefonen. Når du hard reset på telefonen, betyr det ikke slette data eller tilbakestille innstillingene. Det tvinger telefonen for å laste programmene som trengs for Curve å fungere riktig. Trekk batteriet ut av telefonen mens den er fortsatt på å tilbakestille det. Bytt ut batteriet etter ett minutt og trykk på "Power" knappen.

Dekningen

Hvis du ikke kan ringe eller motta samtaler, tekst eller bruke andre programmer som er avhengig av telefonens evne til å få tilgang til MetroPCS nettverk, sjekk dekningsområde. Hvis du er utenfor den vanlige serviceområde, kan du finne det vanskelig å få tilgang til alle tjenester. Du kan se dekningsområdet for nettverket på MetroPCS nettstedet. Du kan også sjekke signalstyrkeindikatoren vises øverst på telefonen for å finne ut om du er innenfor nettverket.

Oppdater profil

Når Blackberry Curve datatjenester ikke fungerer, kan du prøve å oppdatere dataprofilen. Når du oppdaterer profilen, tvinger du telefonen til å "sjekke inn" med nettverket og oppdatere informasjon som er feil, slik som sitt brukernavn og passord. Trykk på "Meny" -tasten og klikk "Options." Klikk "Mobile Network" og bla ned til "Mobile Network" -feltet. Trykk på "Meny" -tasten og klikk "Oppdater profil." Ikke trykk på noen taster til oppdateringen er fullført. Start telefonen på nytt og teste datatjenester etter den laster.

utskifting Device

Hvis MetroPCS Blackberry Curve fortsatt ikke fungerer, kan du trenger en ny enhet. Avhengig av årsaken til telefonens problemer og mobilabonnementet ditt, kan du få en erstatning uten kostnad. Hvis telefonen din manglende evne til å arbeide skyldes misbruk, slik som vannskader, tjenesteleverandøren kan ikke dekke skaden, og du må betale full pris for en erstatning.