Min 1995 Chevy Astro Van vil ikke starte

Min 1995 Chevy Astro Van vil ikke starte


Over tid kan alle kjøretøy bryte ned og ikke starte. Vanligvis når en bil vil ikke starte det betyr at det er et problem med batteriet eller tenning. Du kan undersøke motoren på bilen for å sikre at disse delene av 1995 Astro fungerer. For å unngå situasjoner der din Chevy Astro ikke vil starte, endre olje ofte og ta van inn en body shop for en tune-up en gang hvert år.

Bruksanvisning

1 Sett din digital spenning meter til "Volts D / C." Pop lokket av motoren og ta på den digitale volt meter til den negative batteriet innlegget. Batteriet skal lese ca 12 volt. Hvis målingen er under 11 volt, må batteriet ytterligere lading og må byttes ut.

2 Undersøk starteren av batteriet. Trykk den positive enden av måleren på batteripolene. Denne terminalen er plassert på baksiden av starteren. Trykk den svarte siden av digitalt volt meter til rammen av din van. Legg merke til at spenningen på den digitale måleren. Det bør være omtrent den samme som spenningen på batteriet. Hvis spenningen er høyere eller lavere, kan ledningene til kontakten på batteriet har problemer. Undersøk batteriet for å sørge for at kablene er koblet riktig.

3 Finn spjeldhus i motoren. Strupe er like til venstre for batteriet. Fjern luftkanalen som festes til dette organet. Spray forgasseren spray gjennom spjeldhus og erstatte luftkanalen.

4 Koble fra ledningen som kobles til coilen. Spolen ligger nær baksiden av motoren, rett ved siden midten av dashbordet. Sett nøkkelen i tenningen på bilen og vri nøkkelen med klokken for å starte motoren. Hvis du ikke ser en gnist, coil og tennings har et problem og kan kreve erstatning. Hvis du ser en gnist, koble spolene. Bilen bør være i stand til å starte.