2002 Ford Ranger Spesifikasjoner

2002 Ford Ranger Spesifikasjoner


Svært lik den 2001 Ranger leverer 2002 mer kraft, komfort og drivstofføkonomi enn forrige generasjon. Med et valg mellom tre motorer, fire trims, to cab størrelser, tre akselavstander og to senger, er det lett å finne en Ranger som passer dine behov, men du bør forstå spesifikasjonene.

Motor og girkasse

XL og XLT kommer standard med en 2,3-liter, V4 motor som legger ut 135 hestekrefter og 153 fot-pounds av dreiemoment. Maksimal nyttelast er 1260 lbs. og maksimal slepekapasitet er 2300 lbs. Standard i Edge og Tremor modeller, og valgfritt i XL og XLT, er 3-liters V-6, med 154 hestekrefter og 180 fot-pounds av dreiemoment. Denne motoren kan taue opptil 4000 lbs. og har en maksimal nyttelast på 1600 lbs. Valgfri i alle modeller, unntatt XL, er en 4-liters V-6 med 207 hestekrefter og 238 fot-pounds av dreiemoment. Denne motoren kan trekke opptil 5600 lbs. og har en lastekapasitet på 1600 lbs. Alle modeller, unntatt Tremor, kommer med en femtrinns, manuell overdrive girkasse. Standard på Tremor, og ekstrautstyr på andre modeller, er en fem-trinns automatisk overdrive girkasse. Drivstofføkonomien gjennomsnitt, avhengig av motorstørrelse og overføring, varierer fra 15 til 24 miles per gallon (mpg) i byen og 18-28 mpg på motorveien.

Fjæring, styring og hjulbase

Tremor og XL-modeller er kun tilgjengelig i bak, to-wheel drive, mens andre er tilgjengelige i to- og firehjulstrekk. Standard på alle Rangers er uavhengig forhjulsoppheng med spiralfjærer i XL og enten spoler eller torsjon barer i andre modeller. I den bakre, er det en bladfjærsystem. Både foran og bak sjokk er gass-trykk. Edge og XLT modellene har kraftige støt. Tannstangstyring er standard på alle modeller. Tre akselavstander er tilgjengelige er: 112, 118 eller 126 inches, som gir en svingradius på 38, 40 og 43 fot, henholdsvis.

Interiør og Space

Sitteplasser i fremre førerhuset gir 42 inches med benplass og 39 inches av headroom. I den valgfrie super cab, de bakre pull-down seter tillate 40 inches med benplass og 36 inches av headroom. Med baksetene foldet ned, er det 22 kubikkmeter lasterom. Den 6-fots seng har 37 kubikkmeter lasterom, mens 7-fots seng tilbyr 43. Standard foran sitteplasser på alle modeller er en 60-40 delt benk og på baksiden er to, pull-down seter. XL-modeller har vinyl møbeltrekk, med mulighet for stoff og alle andre modeller har klut. Det er en fire-dørs alternativet tilgjengelig med super cab modeller. Alle modellene leveres standard med en AM / FM-radio, med mulighet for en CD-spiller. Air condition, tilt styring og cruise control er tilleggsfunksjoner.

Sikkerhet

Alle modellene er utstyrt med fire hjul, ABS-bremser, foran, fører og passasjer kollisjonsputer; og sidekollisjoner barer.